Dol op de tandarts….

Het is ongelofelijk. Nu is het bij Sabine wel heel erg, die verheugt zich er al dagen op, maar ook Laura vindt het geweldig om naar de tandarts te gaan. Ze gaf al aan dat zxc3xadj eerst ging en dat ze niet meer bij papa op schoot wilde, ze is immers nu groot!
Sabine heeft weer "geassisteerd" en Laura later ook toen Sabine er op lag. Wat een stel!

Verder hadden we vandaag dus weer een vol dagje.
Sabine en ik zaten al om 8.15 uur in de auto (gelukkig die van Edwin) om om 9.45 uur in het VU te moeten zijn. Ik zat vrij relaxt in de eerste files, maar toen het ook vastliep bij de afslag Amsterdam begon ik wel een beetje opgefokt te raken. Ik belde de VU en daar hoorde ik dat de afslag naar de VU ook dicht zat. Achteraf was die weer open en om 10.15 uur konden we meteen naar binnenlopen. Gelukkig dat we met Edwin zijn auto waren want de invalidenparkeerplaats was vol en om nou zo’n end te gaan lopen met rollator en reci zag ik niet zitten. We mochten in de parkeergarage. Alleen zij daar de parkeerplekken zo krap dat het wel even duurde. Ik moest er ook aan de passagierskant uitklimmen, maar ja anders had ik Sabine er weer niet uit kunnen tillen. Al met al was zelfs ik dus flink opgefokt geraakt, wat een drama.

2 gedachten over “Dol op de tandarts….

  1. Het blijft een crime he die bezoekjes aan de VU :S Waren die 2 invalideplekken bij de lift in de ‘gewone’ garage ook al bezet? Daar kun je nog enigszins normaal uitstappen.
    Grappig dat die meiden het zo leuk vinden! Mika ook, maar die gaat nu via school. Nikita vond het ook altijd leuk tot een jaar geleden toen ze door een tandarts bezoekje pijn aan haar kies had :S

  2. Het blijft een crime he die bezoekjes aan de VU :S Waren die 2 invalideplekken bij de lift in de ‘gewone’ garage ook al bezet? Daar kun je nog enigszins normaal uitstappen.
    Grappig dat die meiden het zo leuk vinden! Mika ook, maar die gaat nu via school. Nikita vond het ook altijd leuk tot een jaar geleden toen ze door een tandarts bezoekje pijn aan haar kies had :S

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.