Laura vertelt…

Nog even snel een paar uitspraken van Laura die ik niet moet vergeten.

Vanmorgen op de fiets onderweg naar school vraagt Laura aan mij of ik op de grote school zit (we fietsten langs de Jac.P.). Ik antwoordde dat ik al mijn diploma heb en dat ik dus niet meer op school zit.Zegt ze: " Goh, mam, dan mag jij dus al in het hele diepe zwemmen!"

En ze vertelt ook de hele dag dat ze allemaal hartjes in haar buik heeft. Op mijn vraag of ze niet vlindertjes bedoelde, zegt ze: "Natuurlijk niet, mam, ik bent toch verliefd en dan heb je hartjes in je buik."

5 gedachten over “Laura vertelt…

 1. hahaha wat een geweldige redenaties he?
  bof ik even dat ik ook al diploma’s heb…heb ik gelukkig legaal in het diepe gezwommen vandaag…

  tsja en natuurlijk heb je hartjes in je buik als je verliefd bent haha

 2. hahaha wat een geweldige redenaties he?
  bof ik even dat ik ook al diploma’s heb…heb ik gelukkig legaal in het diepe gezwommen vandaag…

  tsja en natuurlijk heb je hartjes in je buik als je verliefd bent haha

 3. Blijft mooi kinderlogica…
  Vroeger als iemand vertelde dat hij of zij vlinders in zijn buik had vroeg ik altijd maar waarom heb je dan rupsen gegeten?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.