Verbouwing take zoveel….

Nog weer even wat fotootjes van de vorderingen. Ik ben wel ontzettend blij dat ze niet pas deze week zijn begonnen. Nu zit alles lekker dicht met al dat water dat uit de lucht komt vallen.2 gedachten over “Verbouwing take zoveel….

 1. Kan me voorstellen dat je blij bent dat het dicht is, je moet er toch niet aan denken
  dat het nog niet dicht is met al de regen die er de hele tijd valt…en nu kunnen ze ook gewoon lekker door werken. Het ziet er veel belovend uit, ben beieuwd hoe het er uit zal zien als het klaar is.

  Liefs,
  Linda

 2. Kan me voorstellen dat je blij bent dat het dicht is, je moet er toch niet aan denken
  dat het nog niet dicht is met al de regen die er de hele tijd valt…en nu kunnen ze ook gewoon lekker door werken. Het ziet er veel belovend uit, ben beieuwd hoe het er uit zal zien als het klaar is.

  Liefs,
  Linda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.