FeestFotoalbumsLaura

Trakteren

Gisteren heeft Laura getrakteerd op school. Ze liet het allemaal gelaten over zich heen komen maar genoot zichtbaar. Op tafel staan was best eng, maar ze stond als een volleerde popster handen te schudden.
Zonder een traan te laten mocht ik weg en zo ook ’s middags. Vanmorgen had ze het echter weer heel moeilijk. Met het zonder speen slapen gaat het erg goed. Dxc3¡t had ik eerlijk gezegd nxc3xadet verwacht. Ik ben trots op mijn kleine grietje!

9 gedachten over “Trakteren

 1. dit trakteren was op de basisschool? Dat gaat bij ons ook echt anders (net als het wennen).
  Wat knap van dr dat ze het al zo goed doet zonder speen; zo cold turkey eraf..!
  Super-ster!

 2. Wat een gezellige traktaties zeg!! Maarrehhh, hoe krijg je die ballonnen zo omhoog?? Mij lukt dat niet hoor, heb je ze gevuld met Helium of staan ze op een ijzerdraadje??

  Groetjes, Gonny.

 3. Ziet er lekker feestelijk uit; leuk om zoiets uit te mogen delen!

  Ik vroeg net in een reactie hier beneden hoe het zonder speen ging maar ik lees dat het prima gaat! Geweldig, daar ben je dan mooi van af he? 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.