Trakteren

Gisteren heeft Laura getrakteerd op school. Ze liet het allemaal gelaten over zich heen komen maar genoot zichtbaar. Op tafel staan was best eng, maar ze stond als een volleerde popster handen te schudden.
Zonder een traan te laten mocht ik weg en zo ook ‘s middags. Vanmorgen had ze het echter weer heel moeilijk. Met het zonder speen slapen gaat het erg goed. Dxc3¡t had ik eerlijk gezegd nxc3xadet verwacht. Ik ben trots op mijn kleine grietje!

9 gedachten over “Trakteren

 1. Leuke tractatie, ziet er kleurig en fleurig uit. En het is inderdaad een kleine popster zoals ze daar handen staat te schudden met haar “fans”.

  Groetjes, Marleen

 2. dit trakteren was op de basisschool? Dat gaat bij ons ook echt anders (net als het wennen).
  Wat knap van dr dat ze het al zo goed doet zonder speen; zo cold turkey eraf..!
  Super-ster!

 3. Wat een gezellige traktaties zeg!! Maarrehhh, hoe krijg je die ballonnen zo omhoog?? Mij lukt dat niet hoor, heb je ze gevuld met Helium of staan ze op een ijzerdraadje??

  Groetjes, Gonny.

 4. Wat heb je er leuke traktaties van gemaakt en wat wordt ze al groot en dat ze zonder speen slaapt is echt super goed. Wat zijn het weer een leuke foto’s.

 5. Ziet er lekker feestelijk uit; leuk om zoiets uit te mogen delen!

  Ik vroeg net in een reactie hier beneden hoe het zonder speen ging maar ik lees dat het prima gaat! Geweldig, daar ben je dan mooi van af he? 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.