Muizen…..???

klik voor groter

Tja muizen…?
Je zou het bijna gaan denken als je dit vindt achter de stoel in de woonkamer. Maar nee… in de keuken vond ik de koelkast wagenwijd open. En met de voorkennis over een klein smurfje hier in huis die dol is op kaas (op alles wat lekker is trouwens) had ik die link al gauw gelegd. Ik heb haar wel even "ernstig" berispt, maar inwendig kwam ik niet meer bij.

11 gedachten over “Muizen…..???

 1. zo had ze honger uit school vandaan?
  zo zie je maar hoeveel energie het kost op school ik vind het wel slim van haar lekker achter de stoel zitten kluiven
  gr oma

 2. Whoehaaa zo ken ik er nog een. Hier groeide ineens minibabybel achter de wcpot. Waren we te vroeg beneden gekomen en kon Stef het nog net daar verstoppen. Tot nu toe blijft ze ontkennen. Jammer voor haar dat Mies ze niet lust πŸ˜›

 3. Gelukkig vond je het dezelfde dag nog. Ik heb wel eens iets vies “groenigs” gevonden tussen M haar ondergoed. Ik kon zelf niet echt meer zien wat het was, maar M zei dat zij die appel daar niet had neergelegd. Apppel??? Ze was toen nog niet echt dol op haar fruit, ander verhaal dan dat lekkere snoepkontje van jou. Zit je overigens tegenwoorig meer op de hyves dan hier? ‘t is voor jouw doen erg stil hier.

  As

 4. Dan is het misschien handig om haar niet meer smurfje te noemen, maar muisje. Ik vind het knap dat je nog streng kon zijn tegen haar. Ik zou het echt uitgeschaterd hebben.

  Groetjes, Marleen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.