Een echte kleuter

Ze was gisteren een voorbeeldig prinsesje. De hele dag was ze erg lief en beleefd. Ze genoot met volle teugen op haar eigen manier.
Ze is weer schandalig verwend met cadeaus en heeft zich helemaal sufgesnoept. Het is een wonder dat ze zo dun blijft en zich niet helemaal heeft sufgekxc3xb3tst gisteravond. Ze had het wel erg moeilijk ‘s avonds. We hadden (zoals al maanden geleden afgesproken) de spenen ‘s morgens al weggegooid. Maar voor het slapen gaan had ze alle vuilnisbakken gecheckt of er dan niet nog eentje was overgebleven. Wat een verdriet, maar uiteindelijk om half 10 sliep ze, al was het dan in mijn bed! Vanavondis ze gaan slapen zonder erom te vragen, maar mekkerde wel steeds dat ze niet kon slapen. Ze was ook zo verslaafd aan dat ding!
Morgen trakteren op school. Goddank had ze vandaag een snipperdag en kon ik dus aan de traktaties werken (en haar Playmobil prinsessenkasteel in elkaar zetten). Als dat vandaag had gemoeten had ik niet geweten hoe ik dat had moeten regelen. Kant en klare hapjes denk ik. Morgen meer…..

9 gedachten over “Een echte kleuter

 1. laura nog gefeliciflapstaart met je 4e verjaardag ! hoop dat je vandaag een fijne ECHTE kleuterdag op school hebt met leuke traktaties en meer.

  wat een prachtige prinsessenjurk heeft jouw mama voor je gemaakt en een playmobiel prinsessen kasteel !!! verwend zeg !

  groeten lous, yael en thyrza

 2. Van harte gefeliciteerd met jullie kleuter. Wat goed dat ze haar speentjes heeft kunnen wegdoen. Esmay moest ze wegdoen van de logopediste, dus dat ging met veel moeite, want we hadden niet echt iets kunnen afspreken.

  De prinsessenjurk ziet er fantastisch uit. Knap gedaan hoor!

  Groetjes, Marleen

 3. oepsss en weer te laat he?
  maar alsnog van harte gefeliciteerd…
  wat een knap staaltje vakwerk zeg die prinsessenjurk!
  en dus nu een echte grote meid zonder speentje….

 4. Ooh ik ben een beetje te laat maar daarom niet minder gemeend…Van Harte Gefeliciteerd met de verjdaar dag van Laura.
  Wat zijn het weer een leuk foto’s en wat ziet ze er mooi uit als prinsesje, je hebt echt eer van haar werk.

 5. Goshie, dat is moeilijk afstand doen van je speentje šŸ™
  Maar zo’n prinsessenkasteel maakt een hoop goed natuurlijk šŸ˜‰

 6. Hoi,

  ook hier nog van harte gefeliciteerd! 4 jaar.. een mijlpaal. Ze heeft dus wel haar prachtige Belle-jurk aan getrokken! Wat mooi! Wat een kadoos.. het prinsessekasteel; fantastisch he? Bridget heeft ‘m ook op dr laatste verjaardag gehad. (wat een werk he.. in elkaar zetten..)
  En wat een mooie taart; wat waren dat voor roze dingen? Roosjes?
  (en dan die speentjes.. gossie.. de prullenbak nazoeken…)

 7. Van harte gefeliciteerd nog met Laura, ben een beetje laat maar daarom niet minder gemeend!

  Hoe gaat het inmiddels zonder speentje? Dat is xc3xa9cht wennen he? Mies had er ook zo’n moeite mee. Onderweg naar school had ze hem laten vallen en ik had al gewaarschuwd dat als ie zou vallen dat ik hem niet zou oprapen. Ik al helemaal blij dat we van dat kreng afwaren…kwam me toen een moeder achterna met het speentje…..

 8. ok ok ook weer te laat maar ik heb gelukkig altijd weer die oude saaie afgekloven smoes van geen internet
  Hartelijk gefeliciteerd met jullie smurf en natuurlijk ook met jullie 13 jaar …
  Liefs van ons

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.