Tussenstand…

We hebben allemaal een heerlijk relaxte vakantie gehad. Geen gekibbel vooraf!!!! En ondanks het fileleed viel de reis mee. De meiden zijn werkelijk voorbeeldig om lange reizen mee te maken. Het was te heet om veel andere dingen te ondernemen dan zwemmen, opdrogen en weer zwemmen dus we hebben echt heel weinig gedaan.

Toch was het echt heerlijk. Woensdagavond om kwart voor 8 reden we de straat in en dat was ook wel weer heel fijn.

klik voor groter

Alle wassen zijn weer klaar en er staat nog een klein beetje opruimrotzooi, want we hebben meteen van het mooie weer hier genoten en zijn alweer een dagje naar het strand en het zwembad geweest. Verder lekker gestudderd in de tuin. Rolstoel schoongepoetst, wat was die goor zeg! De rest volgt!

3 gedachten over “Tussenstand…

  1. WELKOM THUIS,
    mooie foto’s zeg ! zelfs die van in de file vind ik geweldig met de bergen erachter !
    ben benieuwd naar de rest van de verhalen, de eerste dagen zijn in elk geval super gegaan dat is al fijn.

    groeten Lous

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.