Laura, een heleboel

Nou, het blijkt echt wel dat ik "andere bezigheden" heb, want een aantal mijlpalen van Laura heb ik hier helemaal niet gemeld.
Vanmorgen zag ik dat Laura nu eindelijk op de site van Pompom staat.
Ze heeft model gestaan op 8 augustus. Haar stage-juf van groep 2 werkt daar in de winkel en ze vroeg een dag van te voren teon we toevallig door geesterduin liepen (Laura wil altijd naar haar zwaaien) of ze daar zin in had, ze zochten nog een "maatje 116". Eerst was ze niet zo happig, maar toen bleek dat ik er bij mocht blijven wilde ze wel. Het was ergleuk. Ze was wat verlegen, maar als ik wat capriolen uithaalde kon er wel een lachje van af. Grappig hoor, met die kleren en vlechtjes lijkt het een heel ander kind. Hier onze foto’s van die dag. De shoot was bij Slot Assumburg.

Het feest was nog niet afgelopen, want ‘s avonds gingen we nog even naar de kermis.

en de volgende dag weer….

…en dinsdag, de laatste dag, ook weer samen met Naomie en Zoxc3xab

Ze was nog wat twijfelachtig de week ervoor, maar uiteindelijk toch alvast gaatjes geprikt.
En het enige dat ze zei was bij elke prik: "Auw" en dat was het.

klik voor groter
En daar was alweer de eerste schooldag…..Laura in groep 3.

klik voor groter
En een paar dagen later haalde ze zelf haar tweede tandje uit haar mond. De fietsenstalling wordt groter, haar boventandje zit ook al los.

klik voor groter

Een gedachte over “Laura, een heleboel

  1. Wow Laura is maar druk met alles zeg…wat een geweldige foto’….ze hebben daar wel super leuke kleren en het stond haar goed…Oh wat dapper dat ze gaatjes heeft en dan ook nog eens alleen maar auw heeft gezegd….ik ken volwassenen die veel meer zeiden 😉 Leuk dat jullie naar de kermis zijn geweest, dat is altijd weer veel plezier en voor het eerst naar groep drie is echt een mijlpaal…wat een leuk stukje 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.