De heenreis naar Italixc3xab

Ik word weer heel verdrietig hier van weblog…..alles ingetikt en krijg ik een proxy-error na het opslaan, what the hell it ook means. Ga echt gauw mijn wordpressje in orde maken. grrrr.

Nou moet ik weer overnieuw beginnen en ik had een heel verhaal.

Nou ja we vertrokken dus woensdag om een uurtje of 6. Helaas hadden we bij Karlsruhe een file die wel 4 uur duurde en bij Mxc3xbcnchen ook nog een uur oponthoud zodat we in plaats van een uur of 5 pas om half 10 ‘s avonds bij onze tent aankwamen. Wel een welkome verrassing was deze prachtige camping Woferlgut. Werkelijk alles was mooi, netjes, goed en leuk! Prachtige paden, superdeluxe en schoon sanitair, binnen- en buitenspeeltuin. Klein maar mooi zwembad en peuterbadje. Zeker voor herhaling vatbaar als we nog een keer deze kant op vakantie gaan. De animatie was ook erg leuk. Sabine heeft voor maar 3 euro een prachtig kapstokje geknutseld met decoupage. Ze maakte ook weer erg snel contacten. Helaas voor maar 3 dagen. De omgeving was ook schitterend. Leuk meertje erbij tusssen de bergen in.

Zaterdag was het weer bloedmooi (lees heet) weer en moesten wij nog maar een paar uurtjes (dachten we) rijden tot onze bestemming. We braken ons  hoofd er al over hoe we de dag gingen besteden tot 19 uur want dan mochten we pas aankomen. Nou ik kan je vertellen; we hebben het net aan gered. We zijn na een half uur in een joekel van een file terecht gekomen. Blerek achteraf dat ze bezig waren met een tweede tunnel en om de tunnel van drukte te ontzien hielden ze het verkeer daarvoor eventjes flink op. Weer een uurtje of 4 hebben we met regelmaat stilstaand doorgebracht. We waren er wel een beetje ziek van. Om half 8 zaten we gelukkig op de camping in Monfalcone.

5 gedachten over “De heenreis naar Italixc3xab

 1. grrrr. had ik net mijn reactie ingetypt, klik op de verkeerde knop!

  Wat maak je toch altijd een werk van je logjes, waar haal je het geduld vandaan. Frustrerend dat dan na al dat werk, de zooi foetsie is. Tegenwoordig probeer ik eerst alles in het kladblok te typen en daarna te plakken. Vergeet ik ook nog weleens hoor!

  Waarom zijn jullie niet op de eerste locatie gebleven als het daar toch al zo gezellig was? Ik heb bewondering voor je meiden, zo geduldig uren, lief op de achterbank zitten zonder te morren. Echte schatjes! Hoe krijg je dat voorelkaar, kleurboeken, luister cd’s?

  Erg he al die file’s, volgens mij is Europa een grote bouwput.

  Ik ben blij dat jullie zo genoten hebben, daar kunnen jullie weer een tijd van genieten. Ben ook blij dat jullie weer heelhuids terug zijn.

 2. grrrr. had ik net mijn reactie ingetypt, klik op de verkeerde knop!

  Wat maak je toch altijd een werk van je logjes, waar haal je het geduld vandaan. Frustrerend dat dan na al dat werk, de zooi foetsie is. Tegenwoordig probeer ik eerst alles in het kladblok te typen en daarna te plakken. Vergeet ik ook nog weleens hoor!

  Waarom zijn jullie niet op de eerste locatie gebleven als het daar toch al zo gezellig was? Ik heb bewondering voor je meiden, zo geduldig uren, lief op de achterbank zitten zonder te morren. Echte schatjes! Hoe krijg je dat voorelkaar, kleurboeken, luister cd’s?

  Erg he al die file’s, volgens mij is Europa een grote bouwput.

  Ik ben blij dat jullie zo genoten hebben, daar kunnen jullie weer een tijd van genieten. Ben ook blij dat jullie weer heelhuids terug zijn.

 3. Ach, hier kreeg ik dus ook een foutmelding. Weg reactie.
  Wat ik altijd met m’n logjes doe is ze gewoon in een mailbericht typen. Incl. de html codes etc. die ik allemaal opgeslagen heb. Bere-handig, en nooit zomaar kwijt door een foutmelding.
  Leuke foto’s van een mooie vakantie!
  Nu nog even kort genieten van een beetje mooi weer hier in Nederland.
  Groetjes, Adolf.

 4. Leuke foto’s. maar wat erg om zxc3xb3 lang in de file te staan en dat in die hitte!
  Zo te zien vond men het niet erg, ook buiten gespeeld op de snelweg?

 5. Heerlijk dat jullie zo’n fijne vakantie hebben gehad, maar al die files zijn echt een ellende…… het is altijd fijn te lezen dat jullie weer veilig terug zijn….leuke foto’s 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.