Dikke ogen…

Sabine treft het niet deze vakantie.

Wordt ze niet lekgeprikt door de muggen in Italixc3xab dan krijgt ze wel een steek (?) onder haar oog of boven haar oog. Wat het anders kan zijn heb ik ook geen idee van.

Voor het weekend had ze onder haar linkeroog en hele dikke plek die steeds dikker werd en gelukkig zondag weer afnam. Vanmorgen werd ze wakker met een dik ooglid boven haar rechteroog. Ik kan nu geen bultje vinden van een steek, maar ik hoop dat deze ook snel wegtrekt.

7 gedachten over “Dikke ogen…

 1. Vreselijk muggen. Zie daar het nut niet van in. Doen ze iets nuttigs, enkel spinnenvoer?
  Hier hebben we ze ook, veel stilstaand water in de buurt. Waardeloos.
  Groetjes, Adolf.

 2. irritant zeg ! zijn ws wel gewoon muggen die haar geprikt hebben maar de oogleden enz zetten vaak heel erg op !
  yael heeft het ook meerdere malen gehad, zij krijgt zowieso soms enorme bulten van muggen.

 3. Och arme ziel,wat zit ze onder! Ik ben ook altijd de pineut, jack niet een bult en ik rol bijna wel omdat ik xc3xa9xc3xa9n bult ben.
  Ik ka smeren wat ik wil, maar ze prikken overal dooreen. Nouja niet door het ijzeren schild van jack, dan zijn hun angeltjes kromgebogen.
  Ik ben blij dat jullie en fijne vakantie hebben gehad, en nu weer veilig thuis zijn.

 4. Stuur die muggen maar naar mij toe, bij mij zoemen ze alleen maar irritant, uit pure frustratie denk ik. Ze komen hier namelijk met een koffertje vol verse angeltjes aan, en vertrekken huilend, omdat ze al hun angeltje verbogen hebben op mijn ijzeren pantser.

  Arme Sabine, een mooie roze klamboe om haar bed van Xenos misschien?

 5. Zal ik hier dan ook nog maar even reageren? 😉
  Gaat het al wat beter met die bulten?? Hier zie je de foto’s idd wxc3xa9l meteen, bij hyves moet je nog even klikken op dat balkje.

 6. Oh wat een ellende zeg, ze moeten haar echt hebben….ik heb gemiddeld 5 muggebultjes per jaar dus je mag de muggen wel sturen hoor, ik laat Porky wel even op muggen jacht gaan 😉 Ik hoop dat ze er snel weer van af is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dikke ogen…

Sabine treft het niet deze vakantie.

Wordt ze niet lekgeprikt door de muggen in Italixc3xab dan krijgt ze wel een steek (?) onder haar oog of boven haar oog. Wat het anders kan zijn heb ik ook geen idee van.

Voor het weekend had ze onder haar linkeroog en hele dikke plek die steeds dikker werd en gelukkig zondag weer afnam. Vanmorgen werd ze wakker met een dik ooglid boven haar rechteroog. Ik kan nu geen bultje vinden van een steek, maar ik hoop dat deze ook snel wegtrekt.

7 gedachten over “Dikke ogen…

 1. Vreselijk muggen. Zie daar het nut niet van in. Doen ze iets nuttigs, enkel spinnenvoer?
  Hier hebben we ze ook, veel stilstaand water in de buurt. Waardeloos.
  Groetjes, Adolf.

 2. irritant zeg ! zijn ws wel gewoon muggen die haar geprikt hebben maar de oogleden enz zetten vaak heel erg op !
  yael heeft het ook meerdere malen gehad, zij krijgt zowieso soms enorme bulten van muggen.

 3. Och arme ziel,wat zit ze onder! Ik ben ook altijd de pineut, jack niet een bult en ik rol bijna wel omdat ik xc3xa9xc3xa9n bult ben.
  Ik ka smeren wat ik wil, maar ze prikken overal dooreen. Nouja niet door het ijzeren schild van jack, dan zijn hun angeltjes kromgebogen.
  Ik ben blij dat jullie en fijne vakantie hebben gehad, en nu weer veilig thuis zijn.

 4. Stuur die muggen maar naar mij toe, bij mij zoemen ze alleen maar irritant, uit pure frustratie denk ik. Ze komen hier namelijk met een koffertje vol verse angeltjes aan, en vertrekken huilend, omdat ze al hun angeltje verbogen hebben op mijn ijzeren pantser.

  Arme Sabine, een mooie roze klamboe om haar bed van Xenos misschien?

 5. Zal ik hier dan ook nog maar even reageren? 😉
  Gaat het al wat beter met die bulten?? Hier zie je de foto’s idd wxc3xa9l meteen, bij hyves moet je nog even klikken op dat balkje.

 6. Oh wat een ellende zeg, ze moeten haar echt hebben….ik heb gemiddeld 5 muggebultjes per jaar dus je mag de muggen wel sturen hoor, ik laat Porky wel even op muggen jacht gaan 😉 Ik hoop dat ze er snel weer van af is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.