Stedelijk Museum en kamp

klik voor groter

Donderdag 7 juni zijn we met de klas van Sabine naar het Stedelijk Museum geweest. Reden hiervoor was dat de klas een prachtig kunstwerk had gemaakt voor een prijsvraag van Pritt. (Ik begreep van xc3xa9xc3xa9n van de medewerkers van Pritt dat er wel 2200 scholen hadden meegedaan!!!) En ze hadden dus gewonnen; een uitje naar het Stedelijk museum waar het kunstwerk stond tentoongesteld. Daar kregen we een rondleiding en mochten de kinderen een leuke workshop doen met licht en schaduw.

We werden opgehaald met een bus van M-tours. De kinderen konden in de rolstoel vervoerd worden. Op de terugweg zaten we met zijn allen op de gewone busstoelen, we zaten immers met slechts 11 kinderen en 5 volwassenen in die grote bus. En zo was het veel gezelliger allemaal bij elkaar!

Hier alle fotoalbumpjes

4 gedachten over “Stedelijk Museum en kamp

  1. Tjonge da’s nog eens echt winnen, van de 2200 scholen de eerste. Het kuntwerkje ziet er ook wel erg leuk uit. Ik neem aan dat het de “Pritt’ van de Pritt lijmstiften e.d. is en dat ze daarmee hun kunstwerk gemaakt hebben?! Die bus ziet er ook wel super luxe uit en groot. Prachtig om daarmee naar zo’n workshop te rijden, leuke prijs overigens.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.