Genoeg

Ik ben blij dat dit weekend er weer op zit.

Het was een weekend vol verjaardagen en tussendoor nog even vaderdag en braderie. Gisteren vierde Edwin zijn broer zijn 50e verjaardag en zijn we daar ‘s middags met zijn allen geweest. Daarvoor nog de nodige last-minute vaderdagcadeautjes geshopt en voor de verjaardagen dit weekend. Vandaag natuurlijk eerst Edwin belaagd onder (de cadeautjes van) zijn dochters. Sabine riep al om half 7!!!! Opa Wilfried was ook nog aan de beurt natuurlijk en daarna zouden we even snel over de zomerbraderie (of hoe ze dat tegenwoordig ook noemen) in het dorp lopen. Meestal zijn we na een minuut of 10 wel klaar (en zat er van) maar het was wel leuk. De dames wilden zowaar allebie in de vliegtuigjesattractie en ze hebben na een fikse bedenktijd allebei een ritje te paard gemaakt. Na ruim anderhalf uur waren we pas weer thuis met het gevolg dat we pas om half 5 in Vinkeveen waren en nu net pas om kwart voor 8 weer  terug. Oh ja en gisteravond hebben we nog een ingelaste Catanavond gehad met Jan en Lida. En (helaas) heeft Edwin weer zijn koppositie uitstekend verdedigd! Jan en ik staan met stip helemaal onderaan in de ranglijst! Gelukkig deze keer over 3 weken alweer een kans om Edwin in te halen!

Vrijdagavond heb ik ook even snel de kampfotoalbums (1, 2 en  3) gemaakt voor Heliomare. Nu nog van het heliomare-uitje van het Stedelijk en van onze eigen vakantie en uitjes. Ik loop niet echt in zo!

3 gedachten over “Genoeg

  1. Pfff, al net zo druk als hier. En als ik zo de nieuwe weekagenda bekijk is het komende week al niet veel anders, zucht…

    Groetjes, Gonny.

  2. Ik herken weer helemaal het gevoel!! Zei je dat ook niet bij mij hahaha
    Maar bedenk tot mn schrik dat ik het vaderlogje compleet vergeten ben :O oeps, die komt dus nog …
    Leuke foto’s weer hoor!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.