Yes….

Ik loop me al tijden te ergeren aan het feit dat als ik zelf (terug)wil reageren op mijn eigen logjes (nee zo wanhopig ben ik nou ook weer niet ;)), dat ik dan mijn gegevens steeds weer opnieuw moet invullen. Maar Kim heeft de oplossing gevonden. Dank je Kim!  Het enige nadeel is dat de links (dus ook de popups vermoed ik) niet meer in een nieuw venster worden geopend. Al denk ik dat ik dat zel wel op kan lossen door er ‘target:"_blank"’  aan toe te voegen. Maar dat ga ik binnenkort uitzoeken.

Ook voor mijn lieve bezoekers een prettige ontwikkeling denk ik 😀

8 gedachten over “Yes….

  1. Ha ik heb mijn linkje weer aangezet bij openen in nieuw venster en hij onthoudt even goed mijn gegevens. Willen jullie svp ook even reageren als het wel of niet lukt met jullie gegevens onthouden?

  2. Het systeem onthoudt de gegevens als je dit boven dit vakje aanvinkt. Maar als je een programma hebt draaien wat cookies verwijderd, dan moet je het uiteraard weer opnieuw doen.
    Groetjes, Adolf.

  3. @ allemaal- bedankt.
    @ Adolf- HEt syssteem onthield dit dus niet! vanwege de aaangevinkte optie links openen in nieuw venster. En nu is die uitgezet en weer aan en hij doet het nog steeds. Er hadden/hebben meer web-logs last van. Jij merkt toch oook wel dat bij bep. weblogs de gegevens blijven hangen en bij andere niet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.