Internetverbinding

Ik heb er een hard hoofd in dat ik lang genoeg verbinding heb om dit te plaatsen mar we proberen. Heb al een paar dagen problemen. Naar ik dacht met de draadloze USBadapter. Hij werd ineens halverwege niet meer herkend. Of de verbinding was weg terwijl hij wel gewoon "op groen" stond. Ik verdenk ook KPN maar hoe weet je dat allemaal zeker. Ik baal als een stekker ben gisteren van half 11 tot kwart over 1 bezig geweest. Toen dacht ik: eens een nieuw kabeltje proberen. En wat denk je: hij doet het weer. Maar vanmorgen viel hij weer tijdens een sessie weg. Balen ik word hier echt niet blij van.

En ik heb zulke leuke zwemfilmpjes gemaakt dinsdag en nog veel meer…….Grrrrrr Eens kijken of hij vanavond nu aan blijft.

7 gedachten over “Internetverbinding

 1. Ahhhh grrr.. dat is irritant.. ik heb dat ook steeds vaker maar ik ben aan het sparen voor een nieuwe computer dus wie weet dat ik binnenkort een nieuwe computer heb ;-). Ohja ik had een vraagje aan je ? Ik kan heel vaak niet bij je reageren omdat de site vast hangt ? Ligt dit aan jou’n site of aan mijn computer,ik denk wel mijn computer. Pff.. en die filmpjes die wil ik echt wel zien. Het is jammer dat je niet bij mij om de hoek woont anders was ik al eens aangekomen om met je te kletsen en om met de kids te spelen/knutselen 😀

  Nou ik ga ervandoor ik wens jou en je gezinnetje heel fijn weekend toe ennn suc-6 met de internetverbinding

  Dikke knuf its me Tieneke

 2. Ik mag dan wel een chocjunk zijn, jij bent een computerjunk, denk toch om je bloedarmoede…..maar ga vooral door, want ik blijf het nog steeds erg leuk vinden om jouw kleine en grote ergenisjes te lezen….en natuurlijk ook de prachtige verhalen en foto’s! Fijne meivakantie!

 3. Ojeetje jij nu ook :S Daar gaan we weer, weer gelijk op! hahaha nee, in dit geval niet grappig 🙁 Bij mij werkt het nu, al durf ik het niet te hard te roepen, maar bij mij heeft het klagen in ieder geval gewerkt, als ik nu nog 1x storing heb komen ze alles vervangen op hxc3xban kosten 😉 Mag ook wel na 10 maanden!
  Sterkte met je verbinding..

 4. He jakkes zeg, als ik toch ergens chag van wordt is dat wel van mijn pc die niet doet wat ik wil, alsof ik dan van de wereld afgesloten ben, zucht!

  Goed weekend en groetjes, Gonny.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.