Ook vereeuwigd

klik voor groter

Onze portretschilder hier in huis heeft vanmorgen in de tuin weer flink haar best gedaan.
Voor zijn verjaardag heeft Edwin van onze beide kunstenaresjes een kunstwerk cadeau gekregen. Deze hangen al een tijdje in onze slaapkamer boven het bed. Er ontbrak alleen nog xc3xa9xc3xa9n ding en dat was een portret van mij. En daar is hij dan. Het is meteen duidelijk hoe mijn grote kleine meid over me denkt en mijn mascara is een klein beetje uitgelopen. Vinden jullie hem niet prachtig. Ik ben er heel blij mee. En ach, het is best leuk om een heks te zijn, toch????

7 gedachten over “Ook vereeuwigd

 1. Ik vindt h’m prachtig !!!!!
  Heeft ze die geschildert met haar prijs van haar vorige kunstwerk??

  Geef nog ff een kusje op de zere knie van Edwin….en beterschap..

 2. WOUW wat kan Sabine toch mooi tekenen ik vind het echt prachtig geschilderd petje af !
  πŸ™‚ oooo… vind het echt geweldig hoor.
  Mmmmm.. ze is echt crea πŸ˜€ en daarmee blijkt ook maar weer dat ik heel veel op haar lijk πŸ˜€

  Beterschap voor je mannetje hoop echt dat hij gauw weer beter is.

  Dikke knuf its me Tieneke

 3. Wel heel erg knap hoor, leuk om te zien hoe de kinderen je zien hxc3xa9? Ik word steevast met een enrme bos krullen getekend, alsof dat het enigste is wat ik heb…

  Groetjes, Gonny.

 4. En als je dan al zelf zindt dat je er als heks uit ziet, dan denk ik dat je dochters je best een lieve heks vinden. Ik noem mijn moeder ook altijd “kruidenheks” en dat bedoel ik helemaal niet negatief.

 5. Als ik jou was zou ik lekker veel spullen voor Sabine kopen om vooral veel te gaan schilderen! Wat knap gedaan!
  En hoezo heks? Hij lijkt sprekend! πŸ™‚ hahaha

 6. Ik hoop dat het met Edwin zijn knie inmiddels al weer een stukje beter gaat ….Wat ontzettend leuk dat portret wat Sabine gemaakt heeft, haar prijs wordt goed gebruikt zo te zien.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.