Blaffende varkens bijten niet

Al een tijdje geleden had ik Sabine oude tafeltje waaraan ze stond beloofd aan Mika.
Vandaag was het eindelijk zover. We hebben het gecombineerd met een bezoekje aan een van Laura’s favorieten: de Geitjesboerderij.. De geitjes zat voornamelijk binnen en waren ook niet erg dorstig. Laura en Jens aaiden de kleine geitjes en wat waren ze lief!
Jens werd nog bestormd door een dolle geit en hij kreeg een van de babyzwijntjes (zou je niet zeggen dat ie ruim een half jaar geleden geboren was) aan het blaffen met zijn flesje. Dat was wel erg komisch. Toen moesten we al weer gauw naar huis want Mika kon alweer thuiskomen uit school. Abby heeft voor ons nog heerlijke broodjes gesmeerd en toen was het al weer tijd om te gaan. We hebben Sabine uit school gehaald en dat wordt morgen de derde keer op een rij. Edwin mag morgen om 12 uur het ziekenhuis in en dan zal hij rond de tijd dat sabine thuis komt wel weer klaar zijn. Dus dat zijn we even voor. Ik pik haar op en ga lekker in Beverwijk met ze struinen tot Edwin belt dat ie klaar is. Onderweg kwamen we erachter dat Laura haar favoriete knuffel vergeten was, haar dolfijntje. Eeyore is gewezen toen het dolfijntje in beeld kwam. In de bus was ze nog vrij laconiek: "oh dan neem ik wel mijn lollifantje in bed", maar vanavond in bed was het een klein drama. Gieren en gillen. Maar ze sliep evengoed zo.

Slidehow

6 gedachten over “Blaffende varkens bijten niet

 1. ooo geitenboerderij,vond ik ook altijd zo leuk ! Hihi de leuke in groningen dan,,,van die van mijn vrijwilligers werk heb ik alleen maar een kater gekregen,maar dat was ook een commercieel bedrijf..

  en knuffels,,,praat me er niet van..de favo popje tuut van thyrza heeft een dubbelganger, maar die is zijn muts kwijt….arrrchhh

 2. Wat lieieieieief! Genieten hxc3xa9 met al die jonge dieren nu!
  Lievelingsknuffels hebben onze kinderen nooit echt gehad. We is het zo dat, als Madelon een knuffel op school mag laten slapen voor een project ofzo, ze dat niet wil omdat ze hem dan zooooooo mist! Ze is dan ook echt verdrietig als er toch eens xc3xa9xc3xa9n op school blijft liggen door het xc3xa9xc3xa9n of ander.

  Fijne dag en groetjes, Gonny.

 3. Hola Steemannetjes,
  eindelijk weer eens tijd om te reageren en alles door te lezen. We hebben een snelle internetverbinding hier in het hostel. En hebben toch wachttijd voor de bus naar BA. Hoop je daar binnenkort weer eens op Skype te vinden.

 4. Nou, wordt ik zomaar afgebroken voor een code in te toetsen. Ik wilde nog zeggen, knuffels voor je knuffels, die beroemde en dat kleine eigenwijze dametje en natuurlijk voor jullie allebei!
  Peter en Joke

 5. Dat is gek?? Ik had hier een heel verhaal achtergelaten gister šŸ™ Over dat jij zulke mooie foto’s hebt, maar dat je ook het moment suprxc3xaame gemist hebt met dat varken door dat lachen! hahaha oh en ik had ook verteld datik nog een foto had met zo’n varken toen ik 6 was en dat ik die ging opzoeken. Dit k-codes ook, dat gaat zoooo traag dat ik wrs te snel ben weggeklikt…. sordy

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.