Knietje

Gisteren voor de derde keer op een rij Sabine van school gehaald.

Edwin is gisteren geopereerd (voor de tweede keer) aan zijn knie. En hij had een slechte avond gisteren. Hij gierde van de pijn. Bij de controle vanmorgen hebben ze bloed uit zijn knie gezogen want er zat een bloeduitstorting. Dat luchtte behoorlijk op ook al zit er nog steeds een hele harde plek. Het gaat in ieder geval een stuk beter. Ze hadden en behoorlijk rafelig stuk weggehaald tot grote verbazing van de orthopaed. En nu maar hopen dat het echt over is, want na vorig jaar was het een drama.

En nu ga ik slapen want ik ben gevloerd.

De dokter belde woensdagavond op om te vertellen dat mijn HB vrij laag was (6,3) en tot mijn grote verbazing werd ik dezelfde avond steeds duizelig. Terwijl ik daarvoor geen enkel symptoom had (behalve dat ik wit zag). Ben nu aan de ijzertabletten. Gaat lekker hier met die kneusjes dus. Dus ga ook maar eens op tijd naar bed (nou ja: op txc3xadjd)

6 gedachten over “Knietje

 1. Pfff nog maar een poging om te reageren..raar want ik kom hier iedere dag lezen en elke keer als ik iets lees zet ik ook meestal een reactie neer maar hij staat er niet altijd !

  K wens je mannetje veel beterschap 😀
  Knuf Its me Tieenek

 2. Pfff nog maar een poging om te reageren..raar want ik kom hier iedere dag lezen en elke keer als ik iets lees zet ik ook meestal een reactie neer maar hij staat er niet altijd !

  K wens je mannetje veel beterschap 😀
  Knuf Its me Tieenek

 3. Exc3xa9n keertje maar vroeg naar bed, ik denk dat je dat wat vaker moet gaan doen, ik spreek uit ervaring 😉 hahaha Is ook wel moeilijk he!
  Maar wat vervelend voor Edwin zeg, gelukkig is de ergste druk eraf, hopelijk is hij gauw weer op de been. Beterschap voor hem! (en voor jou met je hbgehalte)

 4. Jeetje wat een ellende. Donderdag had ik je nog op de chat en moest edwin voor controle, ze hebben hem dus direct weer geopereerd. En nu weer pijn door een ophoping van bloed. Hopelijk gaat het nu beter! Wel kranig dat hij meegeweest is naar het theater.
  Doe het een beetje rustig aan samen (ohoh, wat een opgave ;-)).
  Veel liefs van ons!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.