In de krant, in de krant en nog eens in de krant

KLIK VOOR GROTER

klik voor groter

Vanmorgen een grote verrassing voor Sabine. Ronald (de chauffeur) vertelde haar dat ze alwxc3xa9xc3xa9r in de krant stond vanmorgen. En wel met een waarzegger. En dat had ze me dus niet verteld dat er maandag een soort van feest was op school. Ze hebben ballonnen losgelaten en er kwam een waarzegger. En daar staat ze dus mee in de krant. Geweldig natuurlijk. Ik werd diverse malen aangesproken bij de Peuterspeelzaal en oma belde natuurlijk. Ook bij het zwemmen hadden diverse mensen haar in Dagblad Kennemerland zien staan. Die Sabine, ze wordt nog eens beroemd. Van de juf kregen we ook nog eens een paar krantenknipsels en Ronald gaf ze ook toen we op school waren.
klik voor groterIk moest vandaag krukken ophalen voor Edwin in Beverwijk. Dat heb ik natuurlijk even gecombineerd met Sabine ophalen uit school en meteen daarna schoenen kopen voor Laura. Pffffff dat hebben we geweten. Wat een gedoe is dat. Ze vond niks mooi, alleen zilveren schoentjes of ze zaten niet lekker. Uiteindelijk toch nog gelukt. Ze is in een jaar tijd gegroeid van maat 24 naar bijna 27. Volgens de verkoopster bij Dolcis dan. Ik heb uiteindelijk bij de Schoenenreus een paar schoenen gevonden die xc3xa9n lekker zaten en goedgekeurd waren door mevrouw de prinses.klik voor groter Meteen maar even een paar megagympen meegenomen voor over de nieuwe reci voordat er geen gympie meer te koop is. Op de gok maar vier maten groter dan de vorige gekocht. Maat 35, en dan te bedenken dat ze qua voetlengte nog niet eens maat 27 heeft. Dat betekent dat Laura en Sabine even lange voeten hebben, nu al.

En dan nu nog even de "oude" krantenknipsels.

Klik voor groter

klik voor groter

klik voor groter

9 gedachten over “In de krant, in de krant en nog eens in de krant

 1. Wat een leuke foto van Sabine met de waarzegger! Misschien had ze even kunnen vragen hoe lang haar moeder dit keer met haar nieuwe camera doet, leuk dingetje overigens..wij moeten ook maar eens op zoek naar een nieuwe, Rianne vindt het maar niks dat we steeds die van haar “lenen”.

 2. die Sabine wordt nog eens wereld beroemd….
  plakken jullie alle krantenknipsels in een plakboek voor later?
  de jongens hier leven ook op grote voet…justin heeft maatje 34 en jeremy maatje 39..nog 1 maatje van mij verwijderd….
  mijn broertjes hebben allebei maat 45 dus ik kan nog wat verwachten!

 3. Hee… wat leuk Sabine 😀 nou nou en of jij zangeres word ik weet het niet maar beroemd dat word jij wel 😀
  Ik ben zelfs een beetje jaloers op je dat JIJ zoveel keer in de krant staat kan ijj dat ook een keertje voor mij regelen ? hihih

  Liefs en dikke kus op de bolle toet van je 🙂

  Liefs its me Tieneke

 4. Dit is dan al weer de 4e keer dat ik probeer om een berichtje te plaasten grrrr.. nou hier komt tie:

  Sabine wouw hey dat is nog eens ruig om zo vaak in een krant te staan !!! Of je zangares word dat weet ik niet maar je word denk ik wel beroemd. Als de krant hier te koop was dan had ik hem gekocht 😀

  Dikke kus op je bolletoet (niet negatief bedoeld natuurlijk) van mij voor jou 😀

  Liefs its me Tieneke

  En booohh wat een grote voeten hebben jullie zeg 😀 hahaha ik heb maatje 38 a 39 😛 hihih

 5. Dit is dan al weer de 4e keer dat ik probeer om een berichtje te plaasten grrrr.. nou hier komt tie:

  Sabine wouw hey dat is nog eens ruig om zo vaak in een krant te staan !!! Of je zangares word dat weet ik niet maar je word denk ik wel beroemd. Als de krant hier te koop was dan had ik hem gekocht 😀

  Dikke kus op je bolletoet (niet negatief bedoeld natuurlijk) van mij voor jou 😀

  Liefs its me Tieneke

  En booohh wat een grote voeten hebben jullie zeg 😀 hahaha ik heb maatje 38 a 39 😛 hihih

 6. Wow zeg, alweer in de krant. Op die manier wordt Sabine een echte BN-er.

  Ik ben bekend met het gympen probleem. Kayleigh heeft semi-orthopedische schoenen, maar dat zijn zulke grote, lompen klompen voor de zomer. Dus gympen kopen die over de spalk heen past. En tja, Kayleigh leeft dus echt op grote voet, maat 37 alweer. Wel maar eentje, want haar rechtervoet komt niet verder dan 33.

  Groetjes, Marleen

 7. Volgende keer ga ik mooi een handtekening vragen aan Sabine! 🙂 hahaha

  En nou zie ik volgens mij vanuit mijn ooghoek links iets met “3 jaar” voorbij zweven …

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.