Nog niet naar school

klik voor groter

Ondanks het feit dat Sabine wxc3xa9l beter is kon ze vanmorgen niet naar school. Ze werd wakker met twee hele dikke ogen. Bovenaan haar eechterwang zitten twee flinke (herpes?) plekken en in haar ooghoel ook een kleine. Ook onder haar linkeroog zat een klein plekje. Deze lijkt nu verdwenen te zijn evenals de dikte van haar ogen. Ik heb er meteen aciclovir overheen gesmeerd. (Altijd in huis vnwege mijn eigen lip). Ik vind dat doodeng zo dicht bij haar oog. Vorig jaar had ze het ook al. We kunnen zo om 9.20 naar de huisarts toe gelukkig. Daarna breng ik haar naar school. Bah. Elk jaar is het feest. Gelukkig vorig jaar niet tijdens de schoolfotograafsessie. Maar nu zal het erom hangen. Hij komt volgens mij de 23e.

4 gedachten over “Nog niet naar school

  1. He goshie wat vervelend nou weer voor die meid 🙁 Ze ziet er ook meteen zo aandoenlijk uit. Dat was ook het 1e wat ik dacht, dat ze het idd vorig jaar ook al had. Toevallig zat ik laatst terug te lezen op mijn moblog en zag toen ook dat die mannen rond dezelfde tijd zo ziek waren. Vervelend is dat toch iedere keer he?! Wat dat betreft mag het nou wel echt gauw lente worden hoor!
    Ik ga duimen dat het weer over is met die schoolfoto, al maakt mama anders natuurlijk ook genoeg mooie foto’s 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.