De xc3xa9xc3xa9n na de ander…

klik voor groter

….in de ziekenboeg. Donderdag begon Laura een beetje suffig en niet lekker te worden maar het volgende moment stond ze weer te dansen in de kamer, dus dat leek mee te vallen. xc2xb4s Nachts hebben we haar in bed genomen, ze gloeide van de koorts. xc2xb4s Ochtends heb ik haar psychisch gedwongen om een paracetemolletje op te eten )anders kreeg ze er xc3xa9xc3xa9n in haar bil zo heet was ze. Met de thermometer kon ik beter niet in de buurt komen. Half gemeten tegen haar rug was ze al

klik voor groter

ruim 39 graden dus het zal wel even hoger zijn geweest.

De hele dag heeft ze verder als een dood vogeltje op de bank gelegen. En ook heeft ze heel veel geslapen (en gedronken gelukkig ook). Vannacht mocht ze nog xc3xa9xc3xa9n nachtje bij ons omdat ze erom smxc3xa9xc3xa9kte. Daardoor ben ik nu gesloopt want ze was heel erg aan het woelen en rommelen. Vanmorgen werd ook Sabine met verhoging wakker en dat is heel bijzonder want ze heeft zelden koorts. Exc3xa9n keer eerder wat ik mij herinner. klik voor groter

Kom maar op met die lente of vries nog even gauw al die bacillen dood hier.
Donderdag hebben Sabine en ik (en Laura op het laats ook nog even) samen weer eens koekjes gebakken dat is wel een paar jaar geleden geloof ik. Ze waren heerlijk.

7 gedachten over “De xc3xa9xc3xa9n na de ander…

 1. Lieve Sabine en Laura,

  Ziek zijn in de vakantie, dat is niet echt leuk, ik hoop dat jullie snel weer opknappen. Beterschap !!!!!!

  Oja, Edwin en Dinie sterkte.

  Groetjes Renate.

 2. Lieve Sabine en Laura,

  Ziek zijn in de vakantie, dat is niet echt leuk, ik hoop dat jullie snel weer opknappen. Beterschap !!!!!!

  Oja, Edwin en Dinie sterkte.

  Groetjes Renate.

 3. Ik hoop dat de meiden allebei weer snel beter zijn Dinie!

  net op tijd nog even uitgewaaid…

  ps nog gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan van je weblog!

  ik zal eens even moeten kijken wanner ik begonnen ben met mn weblog…..daarna ben ik overgestapt naar punt.nl…

  op 21 mei 2004 zijn wij getrouwd dus toen had ik mn weblog al…ik denk dat ik ook net de 3 jaar gepasseerd ben…

 4. hxc3xa9 wat vervelend dat ze het allebei zo te pakken hadden, ik hoop dat ze inmiddels weer lekker fit zijn en toch nog genoten hebben van de vakantie…en koekjes bakken is altijd leuk xc3xa9n lekker 🙂

 5. Ach jeetje, zijn jullie nu weer aan de beurt 🙁 Hopelijk knappen ze gauw weer op!!
  Zelfs Sabine nu, dat is idd byzonder, zij glipt er altijd net tussendoor, kun je nagaan wat een naar virusje dit is.
  Neem zelf zoveel mogelijk vitamientjes, anders ben je straks ook weer aan de beurt!
  Dit keer ga ik niet gelijk met je op hoor… *klopt het gauw weer af*

 6. oeps, heb ik ze maandag dan toch aangestoken ???

  gaat het al weer wat beter met de meiden of is t al net zo erg als bij ons. bel jullie morgen wel ff, wie weet komen we ff voor n bakkie

  knuffel van ons

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.