Slikken en smeren, nog buikpijn

klik voor groter

Poeh dat wordt me het weekje weer wel.
Bij de huisarts liep het al uit. We waren om 10 over 10 weer thuis (het is 2 min. lopen). Half 11 op school hebben we dus niet gered, maar goed. Ze heeft 3 verschillende medicijnen. 2 smeerseltjes en een pil (zie foto). Om twaalf uur was ik weer thuis. Ik hoop dat het snel over is want ik hou er helemaal niet van; zo’n rotplek bijna in haar oog.
Ik realiseerde me onderweg ineens dat ik morgenmiddag een meeloopmiddag heb en morgenochtend zwemmen en Hannie is ook jarig, druk druk druk. Maar wel handig dan kan Sabine meteen met mij mee naar huis en dan zijn we mooi op tijd bij Hannie. Morgen wordt Sabine gezien door de revalidatiearts voor de jaarlijks LPB (Leerling Plan Bespreking) dat is ergens in april en dan bespreken we met alle therapeuten, juffen, assistenten, artsen en wie er allemaal ook mee te maken hebben de doelstellingen, therapieplannen en andere bijzonderheden van Sabine het komende jaar.

Laura was gisteren weer pieperdepiep pijn in haar buik maar zer vindt het ook wel lekker om het af en toe wat aan te dikken. Ze zit echt niet lekker in haar velletje dat is wel duidelijk. Ze wil de hele dag niks eten, maar als je snoep of chips aanbiedt heeft ze plotseling veel minder last van haar bui dan als je met een broodje aankomt. Dus het gaat wel beter naar houdt nog niet over. Ze heeft en bleek en smal snoetje. Ze ligt nu weer oo ons bed naar Dora te kijken. Ach laat haar nog maar lekker een dagje hangen. Morgen mag ze naar school en straks ga ik nog wel even naar buiten met haar, het is tenslotte prachtig weer.

4 gedachten over “Slikken en smeren, nog buikpijn

 1. Hoi Dinie,

  ik heb ook het vorige logje even gelezen en kan mij voorstellen dat je die plek bij Sabines oog niet erg prettig vind.

  Jij hebt een volle week dus verelen zul je je niet (alhoewel ik het idee heb dat je je eigenlijk nooit veveeld) beterschap voor de meiden en jij succes met alle drukke bezigheden

 2. Mag Sabine nu wel zwemmen? Je hebt het er maar weer druk mee! En wat een boefie is die kleine smurf toch! Maar gelukkig gaat het dus toch al wat beter 😉
  Ps: zie foto voor de smeerseltjes? … ik zie geen foto ..

 3. Ik hoop da de smeerseltjes en de pil (wat een grote) snel zullen helpen het is gewoon niet fijn als ze een plek zo dicht bij haar oog heeft, dat is gewoon eng.
  Vervelend voor Laura dat ze er ook nog niet helemaal door is, maar als snoep al weer erg lekker is dan gaat het in ieder geval de goede kant op…..ik hoop dat Sabine hier ook snel geen last meer van heeft. Suces met je je drukke week.

 4. 3 soorten nog wel; hopen dat het snel werkt en ze zich snel weer beter voelt!
  Wat is het nou precies? En gelukkig voelt Laura zich weer een pietsie beter; als een kind zich een paar dagen ziek voelt, is ze ook wel echt goed ziek (is dit nog te snappen??..)
  Pff.. suc6 morgen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.