De trap op

Sinds een paar jaar heeft Edwin een tweede leuning aangebracht bij de trap. Sinds een half jaar kan Sabine zonder hulp zelf de trap op. Voorwaarde is wel dat ze haar spalken aan heeft. Het is een klein staaltje topsport maar na even stimuleren gaat ze ook best snel!

Eindelijk heb ik het eens een beetje goed op een filmpje staan.

12 gedachten over “De trap op

 1. Wat een toppertje he! Maar ik heb wel het idee dat ik haar dat eerder heb zien doen?? Kan dat?? Of heb ik een dxc3xa9javxc3xbb?
  Die 2e leuning is geen gek idee zeg!! Misschien wel wat voor Mika ook! 😉

 2. @Peetjes– Ja wat en kanjertje, hxc3xa8!
  @Astrid– Edwin stikt van de briljante ideexc3xabn ;)! Maar dit was een hele goeie.
  @Abby– Ik weet het niet. Ik dacht dat ik nog nooit ene filmpje had geplaatst omdat het altijd veel te donker was, maar misschien txc3xb3ch. Ik kan hem iig niet terugvinden op de log.
  @Miranda– Ja eenvoudig maar heel handig

 3. off-topic… hoi Dinie; hartelijk dank voor het meekijken naar “het meldingsprobleem” bij reacties; ik snap nou hoe het zit! wilde net mn oude emailadres weer gebruiken.. krijg ik de melding dat dat niet kan, omdat ik deze al bij een andere log gebruik!

 4. off topic: in mijn reader staat: “Alweer 3 jaar weblogverslaving, hieperdepiep hoera pukkiemukkie” maar hier zie ik het niet???

 5. Huh da’s gek in mijn reader staat niks, maar ik heb de statusbartekst zo aangepast. Ben ook al de halve avond bezig geweest met een feestjavascriptje maar ik krijg geen stuiterede afbeelding in beeld. Grrrr….
  En dat is pas morgen dus dan zal ik er wel een logje over plaatsen.

 6. Huh da’s gek in mijn reader staat niks, maar ik heb de statusbartekst zo aangepast. Ben ook al de halve avond bezig geweest met een feestjavascriptje maar ik krijg geen stuiterede afbeelding in beeld. Grrrr….
  En dat is pas morgen dus dan zal ik er wel een logje over plaatsen.

 7. Mijn reader is sowieso maf, laatst waren alle adressen eruit!!! Waaah, een aantal weet ik gewoon echt niet meer :S
  Maar je bent weer lekker bezig dus 😉
  Ik ben benieuwd hoe het er morgen uit ziet 🙂

 8. Dat gaat vlot zeg, ze zal wel spierballen hebben. Hoe gaat ze de trap af? Bij mij ging trap af moeilijker dan op, want mijn schoenen bleven haken op de treden, zie ze dan maar los te sjorren. Geweldige uitvinding die lagere leuning, heerlijk zo’n handige man in huis, die deze dingen verzint.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.