Even de aandacht voor hulphonden

Ik heb van de week een petitie getekend. Men verzocht mij vriendelijk om dit ook onder de aandacht te brengen van familie, vrienden en andere bekenden. En hoe kan dat beter dan via de weblog. Bij deze:

Lees dit even (klik voor groter) en teken de petitie als je het er mee eens bent, alsjeblieft!

klik voor groter

Als je de link van de afbeelding niet werkt ga dan naar
http://www.helphulphonden.nl/index.php?mc=1

2 gedachten over “Even de aandacht voor hulphonden

  1. gisteren ergens anders ook gelezen en (schaam.. schaam…) niet getekend; nu dus wel direkt geregeld! Ik dacht dat hulphonden al op alle plekken mochten komen… naief ben ik soms toch… of wellicht idealistisch? Dat klinkt wat beter 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.