3 jaar in logland

Photobucket - Video and Image Hosting

Het is vandaag precies 3 jaar geleden dat ik mij in Weblogland heb begeven. Ik weet nog dat ik niet wist wat ik nou in ‘s hemelsnaam zou moeten opschrijven, maar dat komt vanzelf, hahaha. Laura was nog maar een guppie van bijna 5 maanden en Sabine was net 5. Time flies….

Ik had een spectaculaire javascript in mijn hoofd voor over de hele site heen, maar blijkbaar werkt dat toch niet helemaal in de typelists. Helaas.

7 gedachten over “3 jaar in logland

 1. Daar issie dan!!! Hieperdepiep Hoeraaaa!
  En dat je nog maar vele jaren
  blijft loggen! πŸ™‚
  Kun je het script ook niet in een welkomslogje ofzo kwijt??

 2. Gefeliciteerd πŸ˜€ Heb je in die 3 jaren nooit een moment gehad, dat je dacht ik kap ermee? Of dat je minder schreef? Al dat werk met die filmpjes en foto’s daar gaat zoveel tijd inzitten. Ik weet niet eens hoelang ik al log, ff kijken. ? augustus 2004, wat vliegt de tijd.

 3. Dinie, zo te zien je hebt genoeg inspiratie om je log vol te schrijven.
  En zo te lezen heb je ook al veel meegemaakt met de kinderen.
  Groetjes Cor

 4. @ Abby– Nee helaas ik heb xc3Β‘lles geprobeerd
  @ Linda– Ik zal mijn best doen πŸ˜‰
  @ Astrid– Dank je en doe mijn best
  @ Adolf– Ik dus ook nog maar net πŸ˜‰
  @ Peggy– Jawel hoor ik heb ook wel eens een tijdje minder gelogd. Maar dat gedoe met filmpjes en foto’s vind ik wel erg leuk.
  @ Cor– Ja dat lukt meestal wel. Ik haal mijn inspiratie xc3xb3verla vandaan hahaha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.