Van zwembad tot zwembad

klik voor groterZo vanmorgen lekker zelf gezwommen. Ik realiseerde me niet dat ik vergeten was om Sabine haar zwemtasje mee te geven. Toen ik om 12 uur thuis kwam was xc3xa9n het bankstel al geleverd xc3xa9n Heliomare had gebeld of ik haar badpakje kon komen brengen. En toen ben ik natuurlijk meteen gebleven. Leuk om haar weer eens op school te zien zwemmen zonder dat ik er zelf bij badder. Laura was bijna niet te houden en kwam halfkledder weer naar buiten. Sabine en de andere kids waren wel afgeleid door ons maar het was wel gezellig.

Daarna nog even de fysiotherapie (die ze direct na het zwemmen nog kreeg!) Ze was duidelijk moe (ze is xc3xa9cht aan vakantie toe) maar heeft toch even gedemonstreerd hoe goed ze toch in haar rolstoel kan klimmen met minimale hulp (alleen haar voeten moeten even op de plank geholpen worden want ze blijft met haar spalken hangen achter de voetenplank.)

10 gedachten over “Van zwembad tot zwembad

 1. Dat is dan wel weer leuk dat je even mocht kijken bij het zwemmen. Mooie bank trouwens joh! Het filmpje heb ik nog niet gezien, het laden duurt bij mij weer eens eeuwen $%^&*

 2. Dat is dan wel weer leuk dat je even mocht kijken bij het zwemmen. Mooie bank trouwens joh! Het filmpje heb ik nog niet gezien, het laden duurt bij mij weer eens eeuwen $%^&*

 3. Ohhhh wat een mxc3xb3xc3xb3i bankstel! Zo’n vorm wilde ik eigenlijk maar konden we nergens vinden (oke, we zagen er wel wat maar die waren zo grxc3xb3xc3xb3xc3xb3xc3xb3t en dat past niet in onspoppenhuisje ;)).

  Wat goed dat ze nog even liet zien hoe ze in haar rolstoel kwam want het moet na dat zwemmen toch al helemaal vermoeiend zijn geweest!

 4. @Abby- Ja dat langzaam laden komt door Filelodge. Ik baal een beetje dat je bij die filmopslagsites(als you tube) niet gewoon een bestand op kan laden. JE filmpje wordt altijd geconverteerd. Maar bijj Filelodge word ik gek van de slechte beriekbaarheid en de langzame laadtijd. Ik heb nu wat ruimte vrijgemaakt op mijn webspace van zonnet. Hoop dat dat beter gaat. maar ja toen wilde de log niet meer laden.
  @Wendy- wacht maar af. Voor je het weet moet die van jou ook al afzwemmen ;).
  @Emmelinda- Nou op naar leen bakker hahaha. Niet groot en al helemaal niet duur. Het is trouwens wel stof hoor! En het is op de foto een stuk sjieker dan in het echt. Maar ik ben er wel blij mee. Het zit prima. Lekker hoog voor mijn “oude lijf” haha.
  En die kopfoto was eerst bewegend

 5. Wat kunnen smaken verschillen, sorry maar ik vind hem afschuwelijk!!!! Zo jaren 70.
  Sabine is sterker dan ik in haar armen. Eerst zwemmen, fysio en dan nog een transfer maken. Wat geef je haar voor krachtvoer?

 6. @Miranda- Dankje- en Sabine had ook niet veel zin meer hoor 😉
  @Peggy- Gelukkig toch dat niet iedereen alles hetzelfde heeft in dezelfde smaak ;). Alleen dat jaren 70 kan ik niet helemxc3¡xc3¡l plaatsen. Dan denk ik meer aan psychedelisch behang en oranje/bruine combi’s en groene wcpotten en daar hou ik ook xc3xa9cht niet van hoor ;).
  Sabine is helemaal niet zo sterk als ze zou knnen zijn. Als ik sommige andere SBkids zie die doen veel meer dingen dan zij. Al heben ze vaak meer uitval. Al moet ik zeggen dat het hebben van iets meer spierkracht (bv haar kniestrekkers) haar ook tegenwerkt. Onwillekeurig spant ze die altijd aan als ze krachtinspanning doet en daar door glijdt ze bv van de trap op weer uit haar rolstoel. Ze denkt er nu goed bij na en daarom lukt het nu beter. Ze moet dit nu juist vaker gaan doen om sterker te worden in haar armen. Jouw situatie is natuurlijk ook niet helemaal vergelijkbaar. Sabine heeft helemaal geen last van spasmen en het lijkt mij dat dat een hele hoop dingen niet gemakkelijker maakt vooral bij (kracht)inspanning.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.