Poep en kots

Nou dat zegt alweer genoeg denk ik.

Vanmorgen moest ik nog van de rest van ons (vreeslijk dure, NOT) bankstel en stoel betalen bij Leen Bakker (! ja wij hebben Laura in huis). We waren nog even bij Kwantum ernaast binnengelopen en ineens komt ze naar me toe heel bedrukt: "Mama, ik heb ik mijn broek gepoept". Ze vond het vreselijk. Maar goed diarree natuurlijk. Arme kind. Ik heb ik de bus maar gauw de vieze spullen uitgetrokken en haar billen schoongemaakt. Gelukkig heb ik altijd luiers (sowieso die voor Sabine) in de auto liggen maar ook nog een paar voor Laura (mocht er geen wc in de buurt zijn kan ze mooi daar nog in plassen). Dus vrij frisjes voor haar met haar blote benen. Gauw thuis weer omgekleed en toen boodschappen doen want ‘s middags werd de tv weer teruggebracht na precies een maand reparatie. Bij de poarkeerplaats van de supermarkt kijkt ze heel bleekjes en op mijn vraag of ze moet spugen knikt ze met een heel vies gezicht. Gauw uit de bus en ze heeft heerlijk tegen een boom aan staan kotsen. Na ja in de grond eromheen dan. Bleh, Maar gelukkig niet in de auto. Arme kind, ze is dus toch weer aan de beurt. Ze is nog steeds af en toe een beetje stil geweest maar op zich dacht ik het wel gehad te hebben. De rest van de dag heeft ze wel een beetje op de bank gelegen en afgewisseld met normaal spelen maar echt ziek is ze dus niet meer geworden. Duim, duim. Ik moet zeggen dat ik niet ziek ben maar lekker voel ik me nou ook niet.

Morgen krijgen we ons nieuwe bankstel. Die ouwe zetten we buiten die is letterlijk afgeragd. Volgekliederd, geknoeid, bekrast, beplast en we gaan nog wel even de onderkant erafsnijden op zoek naar verdwenen "kostbaarheden". En dan kan hij van de week naar het grof vuil. Als hij in de bus past breng ik hem wel. Anders hebben we voorlopig heel decadent een bankstel in de tuin.

8 gedachten over “Poep en kots

 1. Hihi, heeft ook wel iets; zo’n bankstel in de tuin ipv zo’n standaard houten bankje 😉

  Maareh…wat zielig voor Laura. En dan nog wel diarree. Gelukkig maar dat je luiers in de auto hebt. Volgens mij ben je net zoals ik daarin; altijd te veel meeslepen maar jeweetmaarnooit? Of valt dat wel mee? Ik had er gewoon bijna een scheve rug van, van al die extra spullen in mijn tas 😉

 2. Hihi, heeft ook wel iets; zo’n bankstel in de tuin ipv zo’n standaard houten bankje 😉

  Maareh…wat zielig voor Laura. En dan nog wel diarree. Gelukkig maar dat je luiers in de auto hebt. Volgens mij ben je net zoals ik daarin; altijd te veel meeslepen maar jeweetmaarnooit? Of valt dat wel mee? Ik had er gewoon bijna een scheve rug van, van al die extra spullen in mijn tas 😉

 3. Lijk je nu zo boelkloedig of denk ik dat maar? In ieder geval de bank maar even proberen te sparen straks, lekker kleedje voor de open haard voor laura om op te liggen!! Leuk trouwens die sneeuwvlokjes, al vast voor de kerst, lijkt me wel wat!

 4. Ik ben niet in Surinamen geweest Dinie, maar mijn zoon.
  En hoe bevalt het nieuwe bankstel? Vervelend die diarree! Te hopen dat het wat beter met haar gaat. Groetjes ria

 5. @Emmelinda- Hahaha ja da’s waar, zal ik hem maar laten staan dan Ik sleep van alles mee, maar (bijna) altijd als er zoiets voorvalt heb ik het nou net niet bij me.
  @Astrid- Laura krijgt denk ik maar de “prik van de kaktus” als ze iets met die bank doet.;) Ik heb die anmimatie maar weer weggehaald want die log laadde wel heel megatraag.
  @ Ria- ach ik ben dat wel gewend ik tik sneller dan ik denk en dan wissel ik ook vaak letters om

 6. Klinkt bekend 🙁 Poep en kots dan, niet de boom en de rest 😉 Hopelijk knapt dat kleine smurfje gauw weer op, het is weer eens een hardnekkig virus! Ik ben zelf ook nog steeds niet helemaal de oude, de mannen gelukkig wel! En jij durft … nu al een nieuwe bank, hahaha, hopelijk wordt er niet al teveel meer op gesp., gek., gep. en gem.!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.