In de spits

Nee we hebben geen last gehad van de file. En ook geen ellenlange vertragingen met de trein. Maar onze grote smurf is beroemd. Ze staat in de SP!TS van vandaag bij het artikel van het NSGK. Ik had er geen idee van. Het was mij wel bekend dat de NSGK foto’s had gemaakt op Heliomare en dat deze foto’s dan werden gebruikt als promotiemateriaal op folders en/of de site. Dus het was een leuke  verassing toen Hannie vertelde dat Bas haar in de krant had zien staan. En het is niet onopgemerkt gebleven. Van haar busgenootje kreeg ze haar eerste exemplaar knipsel. Die van Bas is onderweg en twee buurmannen hadden haar ook gespot in het gratis krantje. Ook de digitale versie heb ik even bekeken. En niet gek hoor ze staat op dezelfde bladzijde als Elton John, Michael Jackson en Mick Jaggerze doet het wel goed die kleine meid van ons. Sabine vindt het helemaal geweldig.

klik voor groter
Het artikel staat op bladzijde 11. Ik vind ook dat het een erg leuke foto is.

6 gedachten over “In de spits

  1. Jaaaaaa da’s zeker een hele leuke foto! Dat is nog eens leuk promotiemateriaal! Ik kan me dan ook goed voorstellen dat ze het helemaal geweldig vind!

  2. O, wat een uitstraling heeft Sabine, logisch dat ze is gekiekt. 😉 Op dezelfde bladzijde als beroemdheden. Rijdt ze al rond met zon “Ik ben beroemd'” air? 😉

  3. Wat stoer zeg!! Ik moet straks weer naar de VU, kijken of er daar ook nog eentje ligt in de wachtkamer! En op 1 pag. met die grote sterren, toe maar!! (maar Sabine is natuurlijk de grootste :))

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.