Geraden

Deze keer was de inspirator ook de winnares. Abby had het meteen goed geraden al wist ze niet he ze het had gedaan (dat inspireren dan hahaha).

Raar maar waar ik vind dit een geweldig plaat. Het is wel duidelijk dat ik dus geen vaste stijl heb qua muziek. Ik vind veel leuk maar ook veel vreselijk, maar (bijna) elke stijl heeft wel een liedje wat mij aanspreekt. Heeft ook veel te maken met de herinneringen die eraan kleven vermoed ik. En die heb ik nogal veel. Edwin verklaart mij af en toe echt voor gek al wordt het minder (hij verklaart me nog steeds voor gek maar ik onthoud minder) dat ik soms precies weet welke datum iets was of wat er gezegd is op een bepaald moment en soms zelfs wat ik aan had. Errug hxc3xa8! Dat fotografische geheugen krijgt nu last van wat krasje op de negatieven helaas. Soms was het erg makkelijk. Ik wist bijna alle telefoonnummers uit mijn hoofd, ook wanneer wie jarig was. EN ik had eigenlijk geen agenda nodig want ik wist precies wat ik allemaal afsprak en wanneer. Helaas is dat sinds mijn zwangerschappen allemaal in een wat afbrekend stadium terecht gekomen.

Maar het was dus Ritmo de la Noche van Chocolate. Luister en huiver.

3 gedachten over “Geraden

  1. Jammer he, dat zulke info verloren gaat na de zwangerschappen. Waar dxc3ยกt nou weer goed voor is? Al heb ik wat sommige dingen betreft nog steeds een olifantengeheugen. Ik onthou zelfs dingen van mensen die ze zelf al laaaaang vergeten zijn. Niet alleen wat ze gezegd hebben maar ook wat ze gedaan hebben en wat ze aanhadden enzo. Belachelijk gewoon. En zeker omdat ik soms niet eens weet wat we gisteren gegeten hebben.

    Wat betreft muziek heb ik psies hetzelfde. Ik hou van veel soorten muziek. Maar sommige plaatjes zijn wel hxc3xa9xc3xa9l speciaal. Daar weet ik dan ook nog veel van (van de tijd rond die plaat). Als ik een plaatje hoor waarop ik toentertijd verdrietig was voel ik dat gewoon wxc3xa9xc3xa9r! ๐Ÿ˜‰

  2. Pfff, werd een keer tijd na al die fragmenten, hahaha! Maar je hebt gelijk, ik weet ook altijd details van mensen (tot vervelens aan toe volgens hun ๐Ÿ˜‰ gniffel gniffel) maar sinds de zwangerschappen is er toch wat in het def. archief terecht gekomen schijnbaar, hahaha. Ik heb dat ook met logjes van mensen trouwens, ik weet van sommige wat ze vorig jaar nog vertelden (zonder op te zoeken he!) Net zoals met jou met die collega met dat vestje!
    Ik heb trouwens ook al een tijdje een leuke clip klaar staan voor een log … ook weer een speciaaltje …ga hem gelijk plaatsen ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.