Sint Maarten

klik voor groter

Het was even afwachten of Laura mee zou gaan zingen (al ging het om snoep) maar bij onze eigen deur zong ze goed mee totdat ze het fototoestel ontdekte op de keukentrap die hun aan het filmen was.

Ze hebben toch nog wel aardig weer gehad al waaide het flink. Het heeft in ieder geval niet geregend. De opkomst is elk jaar weer een paar meer, maar haalt het bij lange na niet bij onze vorige straat. Daar zaten we toch wel boven de 100 kids. En nu, ik schat 50 hooguit. Ons overbuurjongetje Mick liep ook gezellig mee en later ook de andere overbuurkindertjes Lars en Noor.
Na het zingen alhier bleef Laura bij mij en gingen Sabine en Mick nog een kwartiertje door. De dames waren best moe en Laura een beetje misselijk want die bleef maar stiekem van de buit snoepen. klik voor groterIk hoop dat ze een beetje uitslapen want Sabine was vanmorgen om half 5 al wakker en wilde niet meer slapen. Janken, janken en nog eens janken, toen heb ik haar maar een boekje laten lezen in bed.

klik voor groter

5 gedachten over “Sint Maarten

 1. Grappig om andermans Sint Maarten belevenissen te lezen. Hier was het ook feest! Kamer vol met meiden; 5 stuks. eerst een lampion geknutseld, daarna pannenkoeken en als laatste een paar straten door! 1,5 uur lang ging het goed daarna begon het te regenen. Hier was het koud met behoorlijk wat wind, maar de kinderen hebben leuk en goed gezongen en hebben toch aardig wat binnen gehaald. De pret was enorm!
  Groetjes, Milja

 2. Ik heb geen kind gezien of gehoord. Twee jaar geleden had ik ongeveer 60 kinderen. Heel gezellig, maar koud bij de deur. Sabine en Laura hebben wel veel snoep ongehaald, ga jij het beheren, of mogen ze zich misselijk eten?

 3. Wat is dit leuk! Bij mij is geen Sint Maarten maar in andere wijken wordt het meer en meer gevierd bij mijn vrienden was het ook volop feest, toen kon ik via de telefoon meegenieten van het zingen:-) De meiden hebben heel wat opgehaald nu maar hopen dat ze niet misselijk worden…;-)

 4. Ook hier is sint maarten gelopen door d ekids (de kids hebben bij oma in de straat gelopen (ik weet niet of hier in deze straat ook sint maarten gelopen wordt)
  bij oma in de straat wordt het door de buurtvereniging in goede banen geleid want als de mensen wat willen geven moeten ze de buitenlamp laten branden of een kaarsje aan doen buiten….
  de kids hebben met een paar klasgenootjes en manlief 2 uur buiten lopen zingen
  de buit 4 trommels vol snoep (helaas wilden ze niet even poseren voor de foto)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.