Memories of 87

Mmmm kan ook begin 88 zijn geweest maar het zal er om hangen.

Hij was iets anders maar ik kan er geen beter foto van vinden

Ik ging altijd met de trein naar mijn werk en daarbij kon een walkman en een goed boek natuurlijk niet ontbreken. Ik had dit liedje en de gehele verzamelcd gekopieerd op een bandje (je weet wel een cassettebandje uit de oudheid). In de pauze ging ik dan lekker op een bankje in een park zitten en dan lekker muziekje op en lezen in Angelique. leuk om te lezenIn die periode heb ik de eerste (ik geloof 3 helemaal) boeken van de serie gelezen. Toen gaf ik het op want ik vond het verhaal wat minder worden. Maar ik denk dat ik er weer eens aan begin. Toen ik een jaar of 9, 10 was kwam deze serie op tv. Eigenlijk was ik nog veel te jong, ik herinner me vele zoenscenes met aardig wat bloot. En wat me nog het meeste bijstaat is dat zij altijd aan het jammeren en het janken was. Ik vond (en vind) dat toen een hele mooie vrouw; Michele Mercier. Moet wel nu een vreselijke gedateerde film zijn lijkt me maar ik zou ze nog wel eens willen zien op dvd. Alleen zijn waren dus nergens te vinden. Ooit een paar jaar terug maar dat heb ik dus ff gemist. Maar nu staan ze dus op bol.com ontdek ik net in een zoektocht naar een plaatje van het boek. 5 dvd-tjes voor xe2x82xac39,95. Ik ga er even over nadenken.

Maar goed ik dwaal af.
Uit welk liedje is deze tekst? (klik voor groter)klik voor groter

17 gedachten over “Memories of 87

 1. Ik heb echt geen flauw idee :S
  Maar Angelique kan ik me goed herinneren. Ik wist niet eens dat we toen nog zo jong waren??! ik kan me idd ook veel schuren en hooibergen herinneren šŸ˜‰ hahhaaha

 2. Hahaha da’s een mooi nummer! Ik ga je weer mailen oke?

  Ik weet van Angelique alleen dat mijn moeder er helemaal weg van was. Mooi vond ik ze wel, dat klopt! šŸ˜‰

 3. @Emmelinda- je hebt het zoals gewoonlijk weer helemaal goed geraden (per mail voor de lezenden onder u)
  @Abby- Als je het hoort weet je het vast en je zit al in de goede “laag” van de bevolking. Haha
  En ik heb geen idee wat dat betekent maar ik vermoed dat dat komt door de “werkzaamheden” aan web-log gisteren

 4. ‘k snap ’em al-
  HEt menu-item is nu een gefixeerde bericht geworden waar je nu ook op kunt reageren.
  Kijk maar hij geeft bij al je logjes zo’n bericht ook degenen die al tijden niet actief zijn. DAt is in het algemeen aangepast en wordt door de readers gezien als nieuw bericht.

 5. Van dat liedje heb ik geen idee van maar die films kan ik me nog herinneren veel zoenen en veel bloot …althans voor die tijd heb er zelf niet veel mee, maar wie weet zou ik er nu anders naar kijken

 6. het reageren gaat ook opeens raar hoor :S bij iedere reactie moet ik zo’n code invullen die je normaal alleen hoeft te doen als je te snel achter elkaar reageert en nu al bij de 1e. En dan staat hij er ook gelijk 2x! Gister ook al …. misschien op je reactieaantallen op te schroeven?? hahahaha

 7. @Abby- moet je nu nog steeds codes invullen. Ik kan in mijn beheer erg weinig terugvinden nu alles zo veranderd is en had ook niet heel veel tijd.
  @Astrid- YEp jij hebt ’em ook goed. En die tekst had ik ook al lekker gekopieerd via lyrics van internet. Als ik niet zelf hoef te tikken dan doe ik het niet hoor ;).

 8. @Linda- Ja ja die beelden staan ook nog op mijn netvlies net als idd die uitroepen Geoffrey, geoffrey….hahaha. Als je op je herinnering afgaat lijkt het een heel oppervlakkig verhaal terwijl het juist heel goed is onderbouwd historisch gezien.
  @Wendy-ja wat ouderwets hxc3xa9 als je naar die mp3spelertjes van nu kijkt šŸ˜‰

 9. …en weet je wat ik helemaal zo lullig vind … als ik mijn punt.url neerzet moet ik die code invullen en als ik mijn web-log url neerzet kan het wxc3xa9l zonder die $$%^&*-code šŸ™

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.