Weet je nog?

Helaas geen andere foto te vinden, deze is wel erg herkenbaar vind ik

Ik was een jaar of 14, 15 en helemaal geweldig vond ik deze groep en de muziekstijl waar ze bij hoorden.

Dit vond ik wel een lekker ding destijds, al noemden we dat toen toch wel anders.
Weet je bij welke groep hij hoort?

Hier een klein muziekfragmentje.

Welk liedje is dit?

9 gedachten over “Weet je nog?

  1. volgens mij is ‘t..madness, ik liep er de avondvierdaagse op, heeeel snel, was toen in die tijd ook gek op de ska, maar ‘t nummer? Dat vind ik gemeen, kort stukje hoor en onze platenspeler staat in een doos, zonder naald (niet te betalen tegenwoordig)dus mijn LP staat mooi te wezen in de kast! Ik vond er overigens geen lekkere dingen tussen zitten hoor! En als ik die foto goed bekijk ga ik toch weer twijvelen, help ons uit de brand…(Emmelinda mag mij ook mailen hoor;-)

  2. volgens mij is ‘t..madness, ik liep er de avondvierdaagse op, heeeel snel, was toen in die tijd ook gek op de ska, maar ‘t nummer? Dat vind ik gemeen, kort stukje hoor en onze platenspeler staat in een doos, zonder naald (niet te betalen tegenwoordig)dus mijn LP staat mooi te wezen in de kast! Ik vond er overigens geen lekkere dingen tussen zitten hoor! En als ik die foto goed bekijk ga ik toch weer twijvelen, help ons uit de brand…(Emmelinda mag mij ook mailen hoor;-)

  3. ‘k zie dubbel, komt door je spammer…wilde me steeds niet doorlaten zei “hij” (moet gewoon alle cijfers en letters achter elkaar tikken ipv spaties ertussen….duh)

  4. Wij noemden dat een “stuk” in die tijd, hahaha, wat een achterlijk woord eigenlijk! Trouwens ik vond dat geen stuk, viel toen meer op blond geloof ik, je had ook zo’n lange blonde 🙂 En niet eerlijk, ik wist ook gelijk dit keer dat het madness was :S

  5. yes, yes ‘k heb ‘m “one step beyond”, in 5 min gedownload en de rest, heerlijk even lekker in mijn eentje terug naar de eind 70 begin 80! thanks Dien!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.