Laura in de bocht

klik voor groter

Ondanks het feit dat ik liters behangplaksel heb aangemaakt in gedachten voor die kleine Smurf van ons, kan ze me ook vreselijk aan het lachen maken met haar fratsen. En dat zijn toch dingen die we zeker niet moeten vergeten.

Vorige week had ze de snoeptrommel laten vallen toen ze een snoepje mocht uitdelen aan de kinderen. Alles op de grond en ze heeft het allemaal weer keurig erin gestopt. Komt ze naar me toe: "Mama, ik heb alles weer opgepruimd, hoor!"  En natuurlijk erachteraan: "goed van mij hxc3xa8 ik ben al een grote meid, toch?"

Vanmorgen vraagt ze ineens aan me: "Mama, wanneer gaan we weer bij Donald Duck eten?" Huh!
Verklaarbaar achteraf want Sabine, die alles leest natuurlijk, had gezien dat Mc Donalds hetzelfde was als Donald Duck.

Zondag waren we voordat we gingen zwemmen even naar de Meubelboulevard geweest. (ja koopzondag). Meestal is Laura erg "katuitdeboomkijkerig" als ze ergens komt en aandacht krijgt. Maar bij een bepaalde meubelzaak stond een verkoopster en Laura loopt naar haar toe en zegt: "Ik ben Laura en ik ben 3 jaar." Vervolgens komt Sabine erachter aan: "En ik ben 7." Iedereen lacht, want het was gewoon grappig. Dus even later vraagt die verkoopster aan Edwin: "Mag ik U….?" En Edwin antwoord: "En ik ben 40 jaar."

Gillen!

6 gedachten over “Laura in de bocht

 1. goeiemorgen Dinie,

  volgens mij is Laura net zo n clown als onze Justin….die kan ik soms ook wel achter het behang plakken maar kan ook ontzettend lief zijn hoor!
  de mensen hier ind e strata zijn helemaal weg van hem want hij kan heerlijk dromerig/onschuldig kijken en dan het liefst nog met zn brilletje een beetje afgezakt op zn neus

 2. hoihoi

  Ik kom hier via Jannies website maar was hier nog niet eerder geweest. Wat een mooie weblog heb je gemaakt en ik heb je gelijk even gelinkt zodat ik me een beetje kan inlezen en een blik kan werpen in jullie leventje.

  Gr Wendy

 3. Oh wat is dit weer een leuke uitspraak, kinder uitspraken zijn zo leuk…vind het trouwens een leuke foto van Laura die je er bij hebt gezet….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.