Foto’s sportdag

Cool hxc3xa8?OK dan. Ik heb gisteren even flink gebeuld en nu staan ze allemaal op de site.

Het zij er errug veel hoor, want meestal hou ik het bij "mijn groepje" van bekende kinderen maar nu heb ik van iedereen die meedeed bij mijn spelletje een foto gemaakt. En dat waren er nogal wat. Het is dat we moesten eten om twaalf uur anders had ik er nog wel 50 bijgeklikt. 😉http://heliomare.atspace.com/sportdag2006/index.html

en als je achterover wilt zitten kijken kan je deze slideshow aanklikken.

4 gedachten over “Foto’s sportdag

  1. Is het toch weer laat geworden door de slideshow aan te klikken. Morgen de andere link aanklikken, want ik heb geen idee hoeveel foto’s er opstaan. Ik had er altijd een hekel aan, maar dit lijkt me wel een heel gezellige sportdag.:D

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.