PCtroubles

He get…. mijn kostbare vrije uurtjes ben ik gisteren en vandaag alweer kwijt aan het zoeken van fouten in het dvdrw en/og dvdrom station, maar het kan ook liggen aan mijn SCSi-huppeldepup. Ja jongens ik ben alweer heel wat wijzer (in termen niet in de oplossing). Al een paar dagen knalt mijn pc uit als ik een schijfje in mijn dvdwriter wil stoppen. Grrrrrr…..en nu kan ik ook al geen dvd’s meer kopixc3xabren zien. Mijn hele speler was verdwenen. Ik ben nu alweer een half uur aan het proberen met systeemherstel en dat doet NIKS. Dus ik heb even "de stekker eruit getrokken" en warempel mijn dvdromstation is er weer. Maar helaas mijn SCSI is foetsjie……Ik ga lekker even de foto’s en de belevenissen van afgelopen weekend verzamelen want het was me weer het weekendje wel.

2 gedachten over “PCtroubles

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.