Vorderingen van de handjes

Nou het zit niet helemaal mee maar het wordt toch wel schattig. De vingertjes braken snel af bij Laura en Sabine. Bij Naomie zitten een paar rare bultjes maar die kan ik erook niet afhalen anders is dat wit en zit er geen zand aan zoals bij de rest van de hand.

Edwin heeft de handjes even voor me op de fotos gekit want de handjes waren natuurlijk ook niet recht. Logisch maar natuurlijk niet zo heel goed over nagedacht.

Helaas was de kleur van de foto’s op het scherm zandkleurig maar op de print een beetje roodgelig. Gelukkig verkleurt het altijd snel in de zon.

Op het laatste moment kreeg ik het idee om om de foto’s zand te "plakken". Ik hoop dat het wel wat lichter uitvalt als het droog is.

8 gedachten over “Vorderingen van de handjes

  1. Ik vind het weer superleuk hoor!! En leuk idee dat zand eromheen. Ik heb ook altijd als ik iets maake op het laatst nog een idee om het anders te doen en op de xc3xa9xc3xa9n of andere manier zijn dat meestal de beste ideexc3xabn šŸ˜‰

  2. Ik vind het weer superleuk hoor!! En leuk idee dat zand eromheen. Ik heb ook altijd als ik iets maake op het laatst nog een idee om het anders te doen en op de xc3xa9xc3xa9n of andere manier zijn dat meestal de beste ideexc3xabn šŸ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.