Rarara

Zo nou even een moeilijker "raad het plaatje".

In de zomer van (ik geloof) 1995 werd ik erg vrolijk van dit liedje. Heerlijk keihard aan in mijn Toyotaatje Corolla. En nu komt het ergste. Ik had dit liedje wel twintig keer achter elkaar opgenomen op een cassettebandje (jaja die bestonden toen nog). En soms reed er wel eens een collega met me mee. En op een gegeven moment viel het hem op dat dit liedje wel heel erg lang duurde….Oeps! Heerlijk nummer krijg er een zomergevoel van. (en eigenlijk is het wel een zielig liedje…)

Wie kent hem?

OK dan een tipje van de sluier

7 gedachten over “Rarara

  1. hoi dinie
    ik ken helaas dit plaatje niet…

    nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van laura en wat is ze weer verwend leuke foto s altijd om te zien!

  2. hahaha nee abby die is het zeker niet. Al heb ik daar ooit eens na een feestje om half 8 ‘s morgens de chachacha op gedanst in de tuin . 😉

  3. Het is me net te kort om te herkenne, het zegt me zo niks. Maareh…wordt er ook in gezongen? Misschien ken je een stukkie tekst? Daar kan ik misschien wel iets mee???

    Hihi cassettebandjes bestaan nog steeds. Ja echt…Mies moest er eentje hebben voor op school. Kun je meteen stad en land afzoeken ghehehe 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.