Jesse

Vorige week donderdag las ik in onze plaatselijke krant een artikel over Jesse. Jesse heeft een aantal jaren terug bij Sabine in de bus gezeten en zit nog steeds op de zelfde school (een klas hoger). Erg leuk om te lezen. Jesse heeft namelijk Dolfijntherapie gehad op Curaxc3xa7ao. En zijn moeder heeft dat bijgehouden in een weblog.

Klik op het artikel om te vergroten.

klik voor groter

3 gedachten over “Jesse

  1. Ik heb al vaker gehoord over dolfijnentherapie. Ik weet het niet zeker maar ik meen gehoord te hebben dat ze dat bij het dolfinarium ook doen?

    Ik zal eens even naar het artikel kijken πŸ˜€

  2. Wat goed dat dit er is en dat ze er zoveel aan hebben gehad. Op tv heb ik het ook eens gezien dat was dan in het Dolfinarium….ik vind het heel bijzonder dat door het contact met dolfijnen zoveel moois bereikt kan worden

  3. Ik vind dat altijd zo byzonder die therapie met dolfijnen! Mika zn logo deelt haar praktijk met stichting Sam, die ook aan dolfijnentherapie doen. Grappig dat jullie dat jongetje kennen πŸ™‚

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jesse

Vorige week donderdag las ik in onze plaatselijke krant een artikel over Jesse. Jesse heeft een aantal jaren terug bij Sabine in de bus gezeten en zit nog steeds op de zelfde school (een klas hoger). Erg leuk om te lezen. Jesse heeft namelijk Dolfijntherapie gehad op Curaxc3xa7ao. En zijn moeder heeft dat bijgehouden in een weblog.

Klik op het artikel om te vergroten.

klik voor groter

3 gedachten over “Jesse

  1. Ik heb al vaker gehoord over dolfijnentherapie. Ik weet het niet zeker maar ik meen gehoord te hebben dat ze dat bij het dolfinarium ook doen?

    Ik zal eens even naar het artikel kijken πŸ˜€

  2. Wat goed dat dit er is en dat ze er zoveel aan hebben gehad. Op tv heb ik het ook eens gezien dat was dan in het Dolfinarium….ik vind het heel bijzonder dat door het contact met dolfijnen zoveel moois bereikt kan worden

  3. Ik vind dat altijd zo byzonder die therapie met dolfijnen! Mika zn logo deelt haar praktijk met stichting Sam, die ook aan dolfijnentherapie doen. Grappig dat jullie dat jongetje kennen πŸ™‚

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.