Een ratjetoe

Zondag waren we lekker lang in bed gebleven en Laura heeft samen met Sabine haar nieuwe speelgoed bekeken en uitgeprobeerd en ze hebben zelfs ook nog buiten gespeeld. ‘s Middags gingen we lekker uitwapperen in de duinen. Het is weer paddestoelentijd. Leuk hoor! De tijd van eikels, kastanjes zoeken en paddestoelen ontdekken. Bladeren waren er veel , maar meer droog en dor. De echte herfstkleuren lagen nog niet op de grond.

Maandag moest Sabine haar reci weer laten nakijken in het VU. Weer een centimeter langer geworden in haar benen. Er vloog ook nog een schroefje uit terplekke. Gelukkig want dat scheelt mij weer een ritje naar Amsterdam.
Alles verder prima dus dat is tot 11 december weer klaar. ‘s Middags zijn we met zijn allen naar de tandarts geweest voor controle. Sabine heeft er altijd veel zin in en Laura heeft zich ook mak als een lammetje laten controleren. Ik wist niet wat ik zag.
Niemand gaatjes behalve ik, snik snik. Natuurlijk weer een oude versleten vulling dus dat wordt weer een kroon. De derde dit jaar.

Straks mag Laura trakteren op school. Ik ga om half 1 heen om de eeyoortjes te vullen met nibbitjes. Ik heb er waterballonnetjes aan vastgemaakt. Laura kan nooit ballonnen hebben vanwege de (nog steeds) sterk verhoogde kans van Sabine op latexallergie, dus dan doen we het zo maar.

2 gedachten over “Een ratjetoe

  1. Wat een goed idee zeg bij Edwin op schoot laten kijken, dan is het veel minder eng! Die moet ik onthouden! Fijn dat Sabine zo goed groeit. Leuke dingen weer van photobucket, ben jij een pro klant of hoeft dat niet?

  2. Ik vind de herfst ook zo fantastisch, vind deze manier van foto presentatie erg leuk en het zijn echt herfst foto’s, super is dat ….wat goed zeg dat de meiden geen angst hebben voor de tandarts, het gaat wel heel anders dan toen ik klein was zeg….zijn de traktaties van Laura in de smaak gevallen??

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.