Strand en trein

Maar even een samenraapsel van gisteren en vandaag.
Gisteren begon het weer wat heixc3xafg maar uiteindelijk was het nog flink warm. We waren om half 6 op het strand en er was zowaar nog plaats op de invalidenparkeerplaats. Volgens mij stonden er weer flink wat auto’s zonder parkeerkaart daar. Ongelofelijk er saan toch joelels van borden achter elek parkeerplek. Toen we op huis aan gingen ,met Sabine in onze armen en de rolstoel naast ons, presteerde een vrouw het om aan ons te vragen of dit echt alleen voor invaliden was. Wij bevestigden dat je hier idd een invalidenparkeerkaart voor moet hebben zegt ze notabene ook nog: "maar jullie hebben toch ook niks". Wat een doos , niet?  Ik grimaste en wees met twee handen naar de rolstoel van Sabine. Ze deinsde terug en stamelde nog net een excuus. Tuthola! Voor het zelfde geld had ik wel "xc3xadets" wat je nou net niet aan de buitenkant kunt zien.

Maar op ht strand was het heerlijk. Ik was er al eerder met de meiden. We valk na de afrit bij de plank want Laura was niet helemaal te hanteren gisteen en ik durfde het niet aan om ze alleen bij de zee in de buurt te laten en dan de rolstoel en de spullen te gaan halen. Een half uur later kwam Edwin ook. Lekker op het strand gegeten.

Vanmorgen was het helemaal bewolkt. Edwin wilde een zwembroek kopen in de stad, maar de kans dat het stervensdruk was op de eerster minder warme zaterdag in tijden was erg groot. We besloten lekker met de trein naar Haarlem te gaan. Het was LAura haar eerste treinreis. Ze was erg onder de indruk. Sabine had ook weer praatjes voor twee.

Bij V&D was een fotoshoot waaraan Sabine ook mee mocht doen. Eerst hadden wij zoiets van , als het te druk is gaan we weer hoor. Maar de rij viel mee  en Sabine wilde zo graag. Laura was het winkelen vlug zat. Ze is al net zo dol op winkelen als haar moeder. In de trein hield het gejammer gelukkig vlug op. We hebben in Haarlem ook nog een beetje de toerist uitgehangen. En ook nog een fotootje speciaal voor Joke en Peter gemaakt van hun oude straatje.

Bij de fotoshoot heb ik mijn flits maar uitgezet om de foto’s van de pro niet te verpesten. Dus echt heel scherp zijn ze niet, maar het viel mij nog alles mee. Als het goed is staan ze binnenkort op de site van  schoolcampus. Onder de foto’s van Haarlem. Ze kan er een professionele fotoshoot mee winnen als ze de schoolcampusgirl van 2006 wordt. Maar ik zag dat vorig jaar twee veel oudere meiden wonnen. Maar ach. Je kunt op haar stemmen als ze er op staat. Ik lach me rot als ze dan wint. Die schoolfotograaf kan er nog wat van leren. Zo volkomen natuurlijk als ze naar hem lachte en luisterde doet ze bij mij ook niet. Jammer dat er maar 1 foto op komt te staan. Ze moest zelfs een keer boos kijken naar hem en hij lokte haar helemaal uit de tent.

In de trein terug was Sabine weer de clown aan het uithangen. Laura was al iets minder onder de indruk en deed lekker mee. Thuis waren ze allebei bekaf. Maar slapen willen, ja daaaaag. Ik ben blij dat ze nu allebei eindelijk in dromenland zijn.

6 gedachten over “Strand en trein

 1. Sleep jij je camera overal mee naartoe? Leuke foto’s weer, en dan ook nog naar een echte fotograaf. Worden die kinderen zo’n lens nou niet zat. Nog even en ze denken dat die lens je oog is. šŸ˜‰
  Dom mens zeg op het strand, maar ja, die mensen blijf je houden. Voor haar geldt natuurlijk ook, dat ze misschien aan de binnenkant helemaal verrot is, en dt jij dat niet gezien hebt. Misschien moet ze die kaart nog aanvragen.
  Was er hulp bij de trein met oprijplaat, of heb je zelf de kinderen, tassen en rolstoel binnen gezet?

  @peggy-ja ik neem hem (bijna) overal mee naartoe.;) Ze zijn iet anders gewend dan vaak gefotografeerd te worden hahaha.
  Die rolstoel hebben we er zelf ingetild dat kan nu nog.

 2. Leuke foto’s weer! Die fotograaf heeft er ook wel werk van gemaakt he?! Leuk hoor šŸ™‚
  En grrr… ik word niet goed van die simpele zielen altijd bij die invalideparkeerplekken. Toen ik Mika nog niet had durfde ik het niet eens in mijn hoofd te halen daar ook maar te gaan staan! Dat doe je toch niet :S En vragen of iemand wel wat heeft … dat is helemaal de limit! Maargoed, jullie hadden een lekker dagje strand ;)Heeft Edwin nou zijn zwembroek? šŸ™‚
  @Abby-de zwembroek is binnen

 3. Alweer van die leuke foto’s, jullie hebben weer heel wat ondernomen zeg, leuk. Dat mens bij het strand spoort niet, ik kan daar zo boos om worden…bah. Heb er vandaag wat over op mijn log gezet. Wanneer komt de foto van Sabine op die site te staan? Wat leuk dat ze me heeft gedaan…..kun je de fotograaf niet vragen of je de foto’s die hij gemaakt heeft op een cd kan zetten voor je? Dan kun je ze zelf af laten drukken…
  @linda-ik denk niet dat ze dat doen

 4. Nou, onze stem heeft ze hoor! Waren elkaar nog bijna tegengekomen, ik wilde ook wel naar Haarlem, vind ‘t een heerlijke shopstad, maar ‘t werd Almaar, ook erg gezellig. En alhoewel onze meiden ‘t ook nog erg gaaf vinden om met de trein te gaan, ook al zien ze een tig voorbij komen op een dag, gingen wij met de auto. Geen invalidenplaats, maar boven op het dak van de parkeergarage. Fijne dag nog!
  @astrid-hahaha en wij hadden ook naar Alkmaar kunnen gaan als we op tijd waren geweest.

 5. Volgende keer vragen of ze ook de handicap wil die bij de paal geleverd wordt šŸ˜‰

  die Sabine, dat ze helemaal niet verlegen is. Ik zou het niet gedrufd hebben. Ontzettende leuke foto’s. Krijgen jullie die ook nog, of moet je die kopen? Als ze op de site staat, ga ik zeker op haar stemmen šŸ˜‰

  En heeft Edwin nu een zwembroek?? Laura en de trein, dat moet voor zo’n klein wichtje idd indrukwekkend zijn. Leuk dat jullie zulke dingen ondernemen.

  @Jackie- ik ben niet zo adrem op die momenten meestal. Ze staat nog niet op de site helaas. Zwembroek is wel gelukt;)

 6. STEMMEN STEMMEN STEMMEN !!!!!

  Zodra ze erop staat zullen we ff reclame maken voor ons fotomodel …..Al die oudere meiden vond ik niks !!!!

  @peetje-ik hoop dat er wat te stemmen valt šŸ™ ik vrees dat ze er niet op komt

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.