Logeetje en eigen survival

Heb het een beetje druk de laatste dagen. Ik ben bezig met de uitnodiging voor mijn moeders zestigste verjaardag en nog wat dingetjes eromheen. Maar dat schrijf ik niet op want sinds een paar maanden leest ze ook  mee..........
Verder moet ik daarna aan de gang met de uitnodiging voor Laura want die is 16 september jarig en als wij terug zijn van vakantie is het al bijna september.
klik voor groterVandaag logeert Fenna bij ons. Sabine en Fenna hebben het al de hele middag over keten vanavond. Ze waren allebie bekaf, ze zaten te gapen onder het eten. Om half 9 lagen ze kant en klaar om te gaan "keten".  Vijf minuten later zegt Sabine: "Mam, we zijn nog wakker" . Ik reageer met een : "zijn jullie lekker aan het keten?". Sabine en Fenna in koor: "nee hoor we zijn al klaar met keten we gaan nu slapen."zzzzzzEn ik heb ze niet meer gehoord. Morgen gaan we ‘s middags naar de bioscoop met zijn viertjes naar K3 en het Ijsprinsesje. Het schijnt ook voor kleintjes goed te doen te zijn dus ik neem het risico met Laura mee maar.

klik voor groter Zondag was het niet zulk mooi weer in de ochtend en we gingen sinds lange tijd weer eens naar de "Teletubbieduinen". Het leek wel een survival. Alle paden waren helemaal rul. Wat een krachtmeting zeg. Laura wilde niet lopen met haar schoenen in het zand en ze mocht van mij niet op haar blote voeten op die paden. En Edwin heeft het grootste deel Sabine vooruit geduwd met haar fiets. Ik heb nu helemaal mijn twijfels over die gasten van Beyond Bounderies. Wij zijn nog geheel gezond en op krachten en we waren gesloopt toen we thuis kwamen (na een uur). Het zonnetje was doorgekomen en het liep hier tegen de dertig graden, maar die mensen moeten afzien in tegen de 40 graden. Dan spoor je toch niet. En daar moeten ook mensen met een "beperking" de rostoelers door de bush bush duwen. Voor verder discussies lees hier meer, ook voor mijn reacties want ik wil hier eigenlijk geen woorden meer aan verspillen. .........

Sabine staat trouwens nog steeds niet op die site van Schoolcampus. En geen enkel kind dat om die tijd is gefotografeerd trouwens. Ik hoop dat ze nog worden toegevoegd anders ga ik ff mailen.

4 gedachten over “Logeetje en eigen survival

 1. Die meiden met hun keten, hahaha, zo stoer en toch zo klein πŸ˜‰ Gezellig morgen meidendag naar de bios! Leuk kaartje voor je moeder gemaakt zeg! En Laura ook alweer bijna jarig, wat vliegt dat, net of ik je pas geleden nog feliciteerde hier met Laura.
  En dat van die rolstoelsurvival daar zal ik me volgende keer in verdiepen, truste πŸ˜‰

  Abby, maak je borst maar nat, had je niks op tv gezien daarvan?

 2. Oh, wat ee leuke uitnodiging, zijn dat allemaal foto’s van je moeder? Wat jong is ze nog trouwens! Hm, ik moet zo even kijken hoe oud jij eigenlijk bent. Ik ben blijkbaar al een oude muts, maar met hart en geest van een 12jarige;)
  Hoe was de bios, het lijkt me wel heel leuk.
  Bij jullie thuis is het ook een gezellige instuif, iedereen is welkom, en ka blijven slapen. LEUK!
  Wat een survivaltocht hebben jullie gedaan en dat in die hitte! πŸ˜€ Vanavond laatste deel, ik heb mijn laatste log hierover geschreven, geen reactie meer op llink. Ik kijk er vanavond naar, alsof het een komedie is, en ga lekker lachen!Waar kan ik de site vinden waar de foto van schoolcampus staat?

  Peggy, ik was een zogeheten “moetje”, mijn moeder was nog 19 toen ik werd geboren.
  Ik heb niet gekeken naar de laatste uitzending.
  Ze zou hier http://schoolcampus.nl/index.php?cms%5BcategoryID%5D=17&cms%5Bcm64%5D%5Bevent%5D=Haarlem bij moeten staan maar helaas …. πŸ™
  En niet iedereen blijft hier slapen hoor. We hebben niet echt een goede logeerruimte, maar zo’n lief klien logeetje kan natuurlijk altijd πŸ˜‰

 3. Nou inderdaad…met die hitte zoveel inspanning is slopend! Pfff ik moet er niet aan denken!

  Hahaha leuk is dat, zo’n keet-logeerpartijtje! Dat is hier wel anders…die blijven aan de gang wanneer we ze er niet aan helpen herinneren dat wij ook willen slapen (ja gek he? Ghehehe)

  Emmelinda, ik vrees dat hier de onschuld ook ooit wel zal verdwijnen.;) Hoewel ik viel ook altijd heel snel in slaap als ik ging liggen, hahaha

 4. Wat is het een gezellige boel bij jullie zeg πŸ™‚ ik moest zo lachen toen ik las dat de meiden na 5 minuten al klaar waren met keten…:-) Nou nu weet je uit egen ervaring dat een survival tocht met rolstoel niet kan, beter bewijs kun je niet hebben toch? het zijn weer leuke foto’s….en de uitnodiging van je mooedr is echt heel erg mooi…en ik sluit me bij Peggy aan, je hebt nog een jonge moeder πŸ™‚
  Linda, we waren niet eens met de rolstoel maar met de driewielfiets. Met de rolstoel had het helemaal een drama geworden met die dunne wieltjes ;).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.