6 gedachten over “Foto’s Koningin Julianatoren

 1. De kinderen zijn zeker hxc3xa9xc3xa9l blij als de vakantie voorbij is. Die moeten bijkomen van de vakantie, en dat in die warmte. Wie geniet er nu het meest eigenlijk pa en ma of de kinderen 😉
  Koningin Julianatoren, dacht dat het alleen een toren zou zijn. Nooooooooooit van gehoord! Wel leuk om de foto’s te zien, en Sabine heeft zelfs handtekingen gekregen. Wilde ze wel in bad ‘s avonds?

 2. Gezellig dagje weer, maar jullie waren vast bekaf 😉

  off topic: ik had toch gemaild naar de helpdesk over die reacties? Bij de broertjeslog werkt het opeens, ik weet alleen niet zeker of zij dat gedaan hebben, maar misschien moet je gewoon ook eens mailen 😉

 3. @peggy-volgens mij bestaat het al een tijdje (iig voor 1980 vanwege het koninginverhaal) Sabine flipte helemaal toen ik het eraf wilde wassen. Ik moest het er zelf weer opzetten. Niet voor rede vatbaar dat het dan geen echte waren 😉
  HEt was trouwens leuker voor de kinderen dan voor ons. Ook omdat ze nergens in wilden (of sabine dan) en ik iedere keer mee mxc3xb3est. Hoe klein het karretje ook was. Edwin kon niet met zijn zere knie (mooi excuus ;)) Maar we hadden nu zelf een beetje het gev oel dat we wat aan hett overdrijven waren 😀 Dit was allemaal in het pinksterweekje dat we in Rabbit Hill verbleven. De eerste weken van deze vakantie hebben we genoeg gedaan maar niet van die uitjes iig. 😉 Even rust in de tent

 4. @Abby- we waren wel moe ja
  En bij mij werkt het dus helaas niet. Zal toch niet dat ze dat per log aan moeten zetten. Blijven jouw gegevens hier nu wel “hangen”?

 5. Wat zijn het en leuke foto’s! Die Juul de muis die met Sabine aan de wandewl ging vond ik zo leuk en dan die handtekeningen 🙂 Ik ken de Juliana toren alleen van de buitenkant en vind het erg leuk om het op deze manier van de binnenkant te zien.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.