wodovrijza

Echt de laatste dagen is het weg en onderweg vooral ‘s avonds. Woensdagavond gesprek op Heliomare, donderdag een afscheidsetentje van een collega van Edwin. We hebben gezellig op het strand gegeten van Bergen.
Vrijdag ging ik met een stel meiden naar Wolter Kroes, die optrad in onze ouwe jeugdstamkroeg tegenwoordig Danscafxc3xa9 "Ons dorp". Eigenlijk had ik liever naar Jan Smit gegaan maar die komt 23 augustus en dan zijn we bijna allemaal op vakantie. Maar goed, Wolter Kroes it was. Nou ben ik persoonlijk al niet zo gecharmeerd van WK, maar ach de sfeer op zo’n avond is meestal uitermate gezellig. Ook ben ik misschien lichtelijk bevooroordeeld door de verhalen die ik over deze man ken. Maar goed we hebben gisteravond lekker staan meegalmen met allerlei Nederlandse liederen. In het voorprogramma was Rogier die aardig de stemming erin had. Hij moest ons opwarmen voor WK. Dat was goed gelukt, ware het niet dat er tussendoor nog even door de dj housemuziek gedraaid werd. De feeststemming was een stuk minder en het werd een stuk rustiger op de dansvloer. Om een uur of 11 kwam hij dan voor een half uurtje. Ik was net een beetje "om".( Ach, hij doet het toch wel leuk zo). Toen kwam hij met een verhaal. Hij vertelde dat een fan hem vroeg om nummer 7. Toen zei hij dus letterlijk dat hij geen idee had wat nummer 7 was van zijn cd, omdat hij nooit naar zijn eigen cd’s luisterde na de opnames. Hij zou er een hekel aan hebben om naar zich zelf te luisteren. Toen moest ik even bijna kotsen.  Wat een huichelaar niet. Ik weet namelijk uit zxc3xa9xc3xa9r betrouwbare bron dat hij altijd met zijn eigen cd keihard aan in de auto zit. Zeg dan niks LUL. Ik was finaal weer afgeknapt. Maar goed we hebben ons verder prima vermaakt. Hij zong zelfs een liedje waar de woorden verwennen en strelen niet in voorkwamen, zxc3xb3xc3xb3xc3xb3xc3xb3! Ook weer een hoop gekke dingen. Er liepen er veel "blonde snollen"rond met hutkoffers (wat zou daar nou in hemelsnaam in zitten???) Nou ik zal je vertellen, we keken toevallig net dat een vrouw van een jaar of 50 haar tas opendeed, er een fles cola uithaalde en daarmee haar glas vulde. Met stomme verbazing hebben we dit staan bekijken. Echt dit heb ik nog nxc3xb3xc3xb3it meegemaakt. Ongelofelijk. Vandaar die hutkoffers natuurlijk.
Er was een jongen met een groep vrienden en die knul straalde helemaal terwijl hij uit volle borst met WK meezong. Dat was een stuk leuker om naar te kijken dan naar Mr. Macho trouwens  Rogier zou na WK weer terugkomen , maar helaas tussendoor kwam de Dj weer even de sfeer verpesten. Rogier was weer knallen , maar toen die stopte was het meteen niet gezellig meer. Toen zijn we nog even naar de Balu geweest, een hoop bekenden gezien en om drie uur lag ik heerlijk in mijn warme bedje!
Het was erg gezellig maar ik was wel moe vanmorgen 
Vrijdag hadden we een nieuw bed voor onze kleine smurf gekocht. Ze ligt er nu heerlijk in te slapen.
Sabine wilde erg graag een keer alleen bij opa en oma logeren en die is daar dus nu.
Morgen kunnen we dus een klein beetje uitslapen want Laura lag er vrij laat in (nu net dus pas) en wordt (hopelijk) lekker laat wakker En nu ga ik slapen want ik stort een beetje in.

4 gedachten over “wodovrijza

 1. Jij bent ook wel een echt partyanimal of niet?! šŸ™‚ Die flessen cola die ze meenamen, waren dat ook echt 1 1/2 liters?? :O Dat vind ik echt asociaal! Maar ondanks WK en de DJ heb je je dus wel vermaakt šŸ˜‰ Leuk die hoogslaper van Laura!

 2. Jij bent ook wel een echt partyanimal of niet?! šŸ™‚ Die flessen cola die ze meenamen, waren dat ook echt 1 1/2 liters?? :O Dat vind ik echt asociaal! Maar ondanks WK en de DJ heb je je dus wel vermaakt šŸ˜‰ Leuk die hoogslaper van Laura!

 3. Wolter Kroessssss, ik ben ook niet bepaald gecharmeerd van hem šŸ™
  Wel gezellig om met een paar meiden lekker gek te doen.

  Weetje zeker dat madam alleen Cola bij zich had, misschien was het wel BotoxCola, of Cola met een tick šŸ™‚

 4. Wolter Kroessssss, ik ben ook niet bepaald gecharmeerd van hem šŸ™
  Wel gezellig om met een paar meiden lekker gek te doen.

  Weetje zeker dat madam alleen Cola bij zich had, misschien was het wel BotoxCola, of Cola met een tick šŸ™‚

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.