Old memories

Het is weer lekker hectisch en veel te doen voor ons alhier in huize Steeman.

Woensdagochtend ben ik samen met Laura bij Natascha en Jill in Zaandam op bezoek geweest. Ik was wat aan de vroege kant en ben toen even doorgereden naar mijn oude woonbuurtje Op de Poelenburg van mijn eerste tot en met negende jaar. Wat was dat leuk. Ik was er al eens eerder langsgereden maar nu was ik met Laura uitgestapt en hebben we samen even gespeeld op het grote grasveld achter de flats waar ik heel wat speeluurtjes heb doorgebracht met mijn buurtvriend(innet)jes. Het verschil was wel dat er nu een grote speeltuin was aangelegd. Ik heb ook een paar foto’s gemaakt (natuurlijk hoe kan het ook anders).

Het Kippenbruggetje was aardig gemoderniseerd en mijn oude lagere school (Europaschool) is nu een kinderopvang geworden. Mijn kleuterschool (Wouwaapje) zelf heb ik niet kunnen vinden al reed ik wel in de goede straat. Erg leuk ik herkende nog erg veel. Maar toen was het hoog tijd om de dames te bezoeken, wat ook erg gezellig was met een hoog K3-gehalte.
We hebben lekker bijgepraat en het klikte leuk tussen Laura en Jill.

Toen we aankwamen lag kleine Jill net te slapen op de bank. Laura was lekker aan het spelen. Later werd Jill wakker en nadat de dames allebei even aan elkaar (of aan de mama’s) moesten wennen hadden ze het erg gezellig samen.
Lekker dansen op K3 en giechelen in het tentje.
Volgende keer maar bij ons. Het was erg gezellig de tijd is zo weer voorbij.

(filmpje)

5 gedachten over “Old memories

  1. Wat gezellig! Was dat een oud schoolvriendinnetje van je? Nikita d’r vriendje woonde eerst ook in Zaandam en volgens hem is poelenburg zo achteruit gegaan maar op jouw foto’s ziet het er toch wel goed uit 🙂

  2. @Abby- nee een oud collegaatje. Ik vond het er ook erg netjes en goed uitzien. Wij gingen daar weg toen net de “gastarbeiders” hierheen waren gekomen. Toen slachtten ze nog schapen in de boxen. Ik kan me die stank heel goed herinneren. Later werd dat verboden. Dat is volgens mij ook de “achteruitgang” die men steeds bedoelt, maar ik vond het er nu juist een stuk beter uitzien dan toen wij er kwamen wonen (hahaha hoe weet ik dat nog ik was 1 toen we kwamen en 9 toen we gingen)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.