Niet mijn dag …

Ben nu dus echt compleet over de ….. Heb hier echt een heel verhaal lopen intikken dat ik vandaag mijn dag niet had en dat dat de laatste dagen regelmatig voorkomt en dan opent vanuit een email een link zich in dit venster en alles weg natuurlijk, dat is natuurlijk wel een goed afsluiter voor deze @!@#$%^&*())_P_PP(*^$#@!@!-dag.
Mijn hoofd is een beetje aan vakantie toe of heeft last van de hitte.

Ik ga het niet meer uitgebreid beschrijven maar even puntsgewijs.

– zwemtas van Sabine vergeten mee te geven vanmorgen en donderdag al de cadeautjes voor haar jarig klasgenootje al kreeg hij ze vrijdag alsnog

– Ik zou met Laura Joke en Peter uitzwaaien op schiphol en lekker nog even vliegtuigen kijken. Forget it. Ik heb drie kwartier rondgereden en nog geen parkeerplaats, schijnt niet mogelijk te zijn zonder xe2x82xac50,- te betalen op lang parkeren. Uiteindelijk bij de vertrekhal afgesproken en toch nog afscheid kunnen nemen. Ze gaan voor ongeveer twee jaar de "wereld rond" fietsen. We zullen ze aardig gaan missen. Gelukkig hebben ze een weblog. Terwijl we staan te praten parkeert er een onbenul tegen mijn voorkant aan en rijdt vrolijk zonder reactie twee plaatsen vooruit. Doet net of hij gek is en buitenlands, ikke niet begrijpen in het engels. Kreeg wel een verontschuldiging, maar vragen naar schade ho maar. (hahaha hij had wel schade en ik niet, al zal het wel een huurauto zijn geweest)

-Daarna bij Sony in Badhoevedorp ook een half uur moeten wachten tot ik aan de beurt was om mijn gerepareerde Minolta weer op te halen en eindelijk naar huis.

-Thuisgekomen terwijl ik een hoognodig telkefoontje aan het plegen was komt Laura naar me toe en vertelt dat ze heeft gepoept. Goed zo meisje, op de plek waar altijd het potje staat buiten. Maar helaas had mama hem op de aanrecht laten staan na het schoonspoelen van de laatste plas. Lekker klusje.

Zondag hadden we het nieuwe zwembad in gebruik genomen, zonder frutsels op verzoek van Edwin. Maar helaas deze is te hoog. De meiden kunnen er allebei niet zelf in en uitkomen. Vandaag geprobeerd met de twee bovenste lagen leeggelopen maar dat is ook niet echt een succes. En nu ga ik slapen want er gaat vast weer iets helemaal mis.

8 gedachten over “Niet mijn dag …

 1. Wat een K-dag, gelukkig komt er aan zo’n dag gelukkig ook altijd een einde.

  Had een bakkie thee bij me komen halen 😉
  Ik vind het overigens wel heel netjes van je dat je Sabines kaart niet hebt gebruikt om te parkeren op Shithol. Pluim voor jou! Het parkeren daar is echt een rampenplan.

 2. DAt zijn an die dagen die je leive rniet over doet…balen zeg van dat parkeren …..en ook al is het zwembad te hoog ik denk dat de meiden er heel veel pelzier mee zullen hebben zeker nu het zo vreselijk warm is….

 3. Daar was het antwoord al op mijn vraag over je camera 😉 En wat een kdag idd en dan ook nog je tekst weg, dat je nog de moeite hebt genomen het overnieuw te doen! Alleen dat parkeren op Schiphol snap ik niet helemaal. Wij gaan af en toe gewoon om lekker te shoppen en rond te lopen (en vliegtuigen te kijken) en ik heb altijd wel plek, niet op langparkeren hoor en ook niet op een invalideplek, maar gewoon op dat overdekte gedeelte. Misschien is het nu wel drukker dan normaal, dat zou kunnen natuurlijk. Maar sterkte en hopelijk gaat het morgen allemaal wat soepeler 😉

 4. dat heb je met die mensen met die a-sociale grote bussen hahahha 😉 Daar heb ik met mijn oude Toyata geen last van 😉 (Is de kift hoor, ik kwijl gewoon bij het zien van die bussen, de meeste mensen hebben geen twee rolstoelen die ze in een klein autootje moeten zien te krijgen )

  Wel flauw hoor, dat ze geen rekening houden met personenbussen. Veel handy’s hebben een bus.

 5. @Miepiefiepie- Kun je dan niet een oud bestelwagentje op de kop tikken? Wij hadden hiervoor een Kangoo en daar kon ook aardig wat mee. En ik denk niet dat die nou zo heel duur zijn.
  En onze bus was toevallig zo hoog was geen vereiste voor ons. De meeste busjes zijn nog wel onder de 2 meter hoor. Dat zou voor mij ook de enige reden zijn om hem snel in te ruilen want ik ben gewoon dol op deze bus.;)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.