Naar groep 4

Niet dat ik (wij) daaraan twijfelde, maar vanavond hebben we de definitieve beslissing gehoord. Sabine gaat na de zomervakantie door naar groep 4.

Weinig verrassend nieuws tijdens het ouder/meestergesprek maar wat Edwin xc3xa9n mij verbaasde was dat ze bij de rekentoets erg goed scoorde. wij hadden nl allebei al het idee dat Sabine geen rekenwondertjes is. Hoe kan een mens zich vergissen. En dan nog wel in zijn/haar eigen dochter. Dus dat was een opsteker. Ze is er helemaal klaar voor.

3 gedachten over “Naar groep 4

  1. Sabine Hartelijk gefeliciteerd met je diploma, goed gedaan hoor! Ik krijg de filmpjes niet te zien, alleen een filmpje dat je onder water en dan door het gat zwemt. Veel succes in groep 4 en een fijne vakantie.

  2. Weer een stapje verder….goed gedaan Sabine
    Grappig dat ze zo goed kan rekenen terwijl jullie dat niet verwacht hadden, zo zullen er nog vast nog veel meer momenten komen…..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.