Kruk, kruk, kruk

Ramptoerisme???

Om kwart voor 6 gisteren was hij weer thuis.
Laura heeft hem al een aantal keren te pakken gehad met springen en knoeien per ongeluk maar voor de rest gaat het goed. Hij heeft wel nog wat pijn. Hij moet ook meer doen dan ik 4 jaar geleden terwijl dat ook mijn binnenmeniscus was. Hij had er een flinke scheur in aan de achterkant. Waarschijnlijk was dat de grote boosdoener. Hij moet aan de fysiotherapie.

Klik voor groter

Klik voor groter

8 gedachten over “Kruk, kruk, kruk

 1. Hoi allemaal,

  Allereerst heel veel beterschap voor Edwin ook al kennen jullie mij niet!!

  Ik vind dat jullie een ontzettende mooie log hebben, alles heel erg goed op elkaar afgestemd met mooie warme kleuren. Een groot genoegen om hier even rond te snuffelen!! Ga zo verder, heel veel SUCCES!!

  Groetjes
  Marleen

 2. Hoi allemaal,

  Allereerst heel veel beterschap voor Edwin ook al kennen jullie mij niet!!

  Ik vind dat jullie een ontzettende mooie log hebben, alles heel erg goed op elkaar afgestemd met mooie warme kleuren. Een groot genoegen om hier even rond te snuffelen!! Ga zo verder, heel veel SUCCES!!

  Groetjes
  Marleen

 3. Hopenlijk gaat ‘t snel de goede kant op nu. Met krukken lopen, vooral wanneer ‘t warm is, is geen pretje, ik kan me de zwetende handen nog herinneren als de dag van gisteren.

 4. Hopenlijk gaat ‘t snel de goede kant op nu. Met krukken lopen, vooral wanneer ‘t warm is, is geen pretje, ik kan me de zwetende handen nog herinneren als de dag van gisteren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.