Omkoperij???

...Horendol word ik er van. Die meiden zeuren en piepen en treuzelen wat af. Mijn geduld wordt danig op de proef gesteld en het gebeurt me de laatste tijd regelmatig dat ik mijn geduld verlies en dan ga schreeuwen. EN ALS IK ERGENS EEN HEKEL AAN HEB is het aan schreeuwende moeders. Maar het stickerbeloningssysteem van Laura in de wc heeft me op ideexc3xabn gebracht. Zo hebben we vanavond meerder stickervellen gemaakt met 25 vakjes. Als die vol zijn dan krijgen ze een (klein)cadeautje. Laura’s eerste stickervel op de wc is (al een paar dagen) bijna vol. Als ze eenmaal haar luier weer om heeft doet ze niks meer op het potje, stickervel of niet. Maar ik heb vanmiddag allemaal kleine cadeautjes gekocht en Sabine wilde ook ineens op de wc plassen. Maar ja dxc3ยกt  heeft bij haar geen enkel nut en levert mij alleen een puist extra werk op. Onder het eten ging er spontaan een lichtje bij me branden. Ze eten namelijk heel beroerd de dames (behalve pizza, patat of pannekoeken). Dus we hebben nu voor allebei een vel gemaakt. Als ze (volgens onze maatstaven) genoeg hebben gegeten krijgen ze een sticker. De eerste sticker is verdiend door allebei. ik hoop dat het werkt. Boven hangt er nu ook xc3xa9xc3xa9n voor Sabine. Ze mag plakken als ze zonder treuzelen haar tanden poetst. Soms zit ze minuten lang te teuten met haar tandenborstel hangend voor haar mond. En xc3ยกls hij er dan na stemverheffing van mij eindelijk in haar mond zit moet ik hem heen en weer schreeuwen.. Gek word ik er van. Kijk napoetsen doe ik sowieso maar ze mag nou toch wel eens leren zelf goed te poetsen, toch? Het ging nog niet helemaal naar wens, maar na mijn dreigende toon dat ze de sticker bijna wel kan vergeten ging het al aanzienlijk beter.

We zullen zien of het werkt dat beloningssysteem.

Voor Laura hangt er een algemeen exemplaar met een stuk of 80 hokjes. Voor meewerken met tandenpoetsen, haren kammen, luisteren, gaan slapen. Ik ben echt heel benieuwd hoe lang ze hier gevoelig voor blijven. Ik ben echt die confrontaties en dat gezeur mxc3xa9xc3xa9r dan zat.

19 gedachten over “Omkoperij???

 1. En of ‘t werkt!! Althans, bij ons wel zo’n tien jaar geleden. We komen Rianne haar stikkerboekje soms nog wel eens tegen in haar mand en moeten er dan wel om lachen, als je ziet wat een meid in de pubbertijd eet!! Heerlijk. En ook Mara en Iris hadden en stikkervel in de servieskast liggen en ik ben nu gezegend met drie lekkkere eters.(net alle drie een flink bord sperziebonen op)

 2. Wil wel vaak helpen als ze stickertjes krijgen. Ik hoop voor je dat het lukt. Succes ermee! Een troost volgens mij is het bijna overal hetzelfde.

 3. Hielp hier nooit; zoiets. Mijn dames zijn zo koppig dat ze zich niet laten omkopen. Erg he? Ik herken zoveel in je verhaal…het kippenvel van ingehouden woede (om mijn dames toentertijd) komt op mijn armen hahaha

 4. mijn hemel… wat een herkenbaar verhaal… heb ook al eens gedacht aan stickers; bij de buurjtes werkt het goed! Daar hebben ze ipv stickers zelfs wel eens EUR 0,05 muntjes… voor in de spaarpot of voor het direkt omzetten…
  Weet je… ik ben ook wel eens bang dat stem-verheffen straks gewoon niet meer helpt… wat moet je dan? ..

 5. En heb je ook een naughty step ๐Ÿ™‚ Ja, dit kind kijkt graag naar de Nanny, heerlijk om te zien hoe andermans kinderen door de Nanny in het gareel worden gebracht. Mijn kinderen zijn me eeuwig dankbaar dat ik hun moeder niet ben ;)hahaha…ik zou errugggg streng zijn, en stickers op hun blerende smoeltjes plakken.

  Ik neem mijn petje voor je af voor zoveel geduld…(het maken alleen al van al die vellen

 6. ik tel ook wel eens tot 3… alleen zei Bridget laatst… nu moet je niet denken dat dat altijd helpt hoor! Ik kan niet altijd sneller opschieten als jij gaat tellen hoor!
  pffff…

 7. hoi dinie volgens mij is dit voor vele moeders herkenbaar de strijd met de kids.

  wanneer krijgen ze bij jullie vakantie?
  hier tellen we de dagen af nu nog 9 dagen naar school.

 8. Zooo ben ik ff blij dat ik langs kwam..want ook hier wordt een moeder helemaal (ff om me heen kijken, nee geen kinderen in de buurt) strond ziek.!!..Heb laatst alle rechten afgepakt..geen tv, geen snoep, niet met vriendinnetje spelen…eerst laten zien dat ze kunnen luistern en dan weer de rechten..Nou dat hielp dus 3 dagen he…pfff…Nu bedacht dat ik alles maar 1x zeg..dan volgt er van zelf wel iets..Geen erhalingen meer, geen woorden vanuit leg..geen boze reactie..Gewoon 1x zeggen of vragen, niet luisteren dan maar op gang..Want ik ben nu al, met sommige dingen, 1 jaar bezig om het er in te krijgen…En nog steeds is het, bijvoorbeeld een groot probleem om eventjes je jas op te hangen..!!..laat staan als ik ergens Nee op zeg….
  Dus of wel…hier grote herkening..!!..

 9. Mare ikke kwam dus voor iets anders langs..Ik zie nu op alle weblogs hele grote letters..en als ik naar andere site’s ga dan heb ik daar geen last van..Nu vroeg ik mij af of ik dat heb..of dat dat weer iets nieuws is van weblog zelf..??..

  Enne heb je een bannertje of zo voor me..dan zet ik je tussen mijn links want ik loop nu al tijden steeds te zoeken naar een reactie van je en ga dan op die manier naar je site toe..Is nooit moeilijk zoeken hoor..:)) maar handig is anders…

 10. ha ha lache, dat het er steeds meer worden, wel een idee voor die kleine naomie, alleen duurt het wel een tijdje voor het bij haar toegepast kan worden.

  waar zijn je smile-tjes gebleven???

  liefs hannie

 11. @ allemaal- ik krijg helemaal geen mail meer als er een reactie is gekomen, behalve de laatste twee van Abby. Er gebeuren af en toe vrxc3xa9xc3xa9mde dingen. Kijken of ik over deze van mezelf wel een berichtje krijg

 12. @Astrid-gelukkig zijn we dus niet de enigen en komt het soms zelfs goed;)
  @Ria– Bij Sabine werkt het prima, maar Laura is er niet zo gevoelig voor ๐Ÿ˜‰
  @Emmelinda– wel een goed teken dat jouw kids niet zo corrupt zijn als de rest van de ned. jeugd hahaha
  @ (andere) Astrid– poeh omkopen met geld dus ook. Nou dat gaat me toch even te ver, al komt dit op hetzelfde neer waarschijnlijk maar het is toch iets meer “ingepakt”. En die kleine meid van jou is echt heel adrem.:D
  @Jackie Naughty Step? Nooit van gehoord. Heb wel eens de Nanny gezien maar daar kwam die dan zeker niet in voor. Handen gaan jeuken bij datr soort gastjes, zo erg is het hier gelukkig niet. Wat niet wegneemt dat ik er niet gek van word hoor!!! ๐Ÿ˜‰
  @Miranda-Wij hebben pas over een maand vakantie. Lekker al zo snel bij jullie!
  @Barbasanna– Arme jij ook al gillend gek van die twee meiden dus.
  Wb die grote letters. Geen idee, ik zie gewone letters. Als je het in je beeld hebt aangepast moet je bij alle sites grote letters zien. Hopelijk was het even iets van web-log gisteravond.
  Wat voor banner wil je. Ik kan je deze kopfoto toesturen of een oude die zijn wat kleiner/smaller. Je kan nu niet meer zo van de log kopixc3xabren, hxc3xa8 dat valt tegen.
  @HAnnie– Smileys kun je (voorlopig hoop ik) even niet in je reacties kwijt.

 13. Ook vandaag blijf ik grote letters zien…maar ben net eventjes naar je andere weblog geweest en daar heb ik dan weer geen last..Snap het niet hoor…Ga eens zoeken in mijn pc of ik iets kan aanpassen..Want mijn weblog is nu helemaal uit zijn context getrokken en dat kijkt niet leuk…

  Heb eventjes het fotootje van de twee meiden, van hun rug, gepikt…Eens kijken of ik daar iets van kan maken…De andere waren te groot om echt iets leuks mee te doen…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.