Uncategorized

Edwin onder het mes

Geplaatst

Klik voor groterAls het goed is ligt Edwin nu bij te komen van zijn narcose. Maar het zou ook goed kunnen dat hij pas later aan de beurt was. Zijn meiden zitten standby om hem op te halen, maar dat zou heel goed pas om 7 uur kunnen zijn.

Sabine is in vol ornaat in oranje.  Haar haren zijn in Pippistijl. Ze mag (vanzelfsprekend) de wedstrijd niet kijken, maar in de stemming is ze wel. Ik heb haar vandaag thuis gehouden. Gisteren op school was ze al flink aan de diarree maar vanmorgen zat alles weer vol. Klik voor groterEn het is nog niet over. Ik hoop dat het de laatste was want anders hou ik haar nog maar een dagje thuis. Ik word wel een beetje gek de laatste dagen. Er is amper een moment van rust. Nu zit Sabine even naar een film te kijken en Laura zat er in eerste instantie naast. Maar toen ik even ging kijken of ze wat wilde drinken trof ik haar zo aan.

4 gedachten over “Edwin onder het mes

  1. He vervelend voor Sabine (en jou) dat ze weer aan de race is :S Was Edwin nog op tijd voor het voetbal? Je zult het wel druk hebben nu, je loopt nu natuurlijk ook nog voor Edwin te rennen 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.