Hoera…en vaderdag

Het was een aardig druk weekendje. Drie verjaardagen hadden we maar liefst zaterdag. Hans, Edwin zijn broer, werd 49. Hij viert het normaal nooit maar nu wel. Helaas waren wij net volgeboekt. ‘s Morgens was hij niet open. ‘s Middags gingen we naar Pascal, die werd 7. Hij woont met zijn papa en mama aan (of liever gezegd xc3xadn) de Vinkeveense Plassen. Jammer genoeg kon Sabine niet zwemmen, want dat vond ik niet zo’n goed plan met haar plekje. Dus Laura en zij zaten lekker op een ministeigertje met hun voetjes in het water. Het was heerlijk weer. We moesten helaas alweer op tijd naar huis want het volgende feestje diende zich aan. Ben werd 50 en had vrijdagnacht en zaterdag een surprisefeestje. Maar eerst moesten we de meiden nog even afleveren bij opa en oma. Wat een gehaast. Pfff. Maar wel erg gezellig. Edwin vond het wel erg jammer dat hij op vaderdag wakker werd zonder de meiden. Om half 11 zaten we alweer bij opa en oma om de schade in te halen. Edwin xc3xa9n opa zijn weer hardstikke verwend. Daarna hebben we ‘s middags alleen nog maar in de tuin "gehangen" want de meiden waren bekaf allebei. Laura was helemaal over de zeik op het hysterische af ‘s avonds. Uiteindelijk kwam ze tot rust bij Tiktak in ons bed. Ze sliep bijna meteen. Er komen weer wat woelige dagen op ons af. Edwin wordt woensdag geopereerd (kijkoperatie) aan zijn knie. Morgen moet ik even snel krukken ophalen in Beverwijk als Laura op de psz zit. Vrijdag is oma Alie jarig en zaterdag geeft As een feestje.

6 gedachten over “Hoera…en vaderdag

 1. Wat hebben jullie een druk weekend gehad, hoe houd je dat vol? Wat heerlijk, een dagje Vinkeveense Plassen. Wat heb je die foto’s weer leuk gedaan. Een leuk spelletje voor peg? Probeer de foto te pakken? ;)Leuke kadootjes hebben je kinderen gemaakt, die mok met hun foto’s, is die voor opa, of voor Edwin?

  @ Peggy- Dit exemplaar is een bierpul voor opa. Oma heeft een mok gekregen voor moederdag en andere oma krijgt er een op haar verjaardag. Ik moet zeggen dat ze erg leuk zijn als je een beetje creatief met de foto omgaat. (Kruidvat,.nl hema heeft ze geloof ik ook)
  En speciaal voor jou. De links naar het album. Het ziet er id allemaal best leuk uit maar het is wel druk en je moet goed mikken met je muis.
  http://www.picturetrail.com/gallery/view?p=999&gid=10947975&uid=5061387
  http://www.picturetrail.com/gallery/view?p=999&gid=10947969&uid=5061387

 2. *kirt* Ooo wat leuk die foto’s op die manier! Wat kan er toch ongelooflijk veel he? Leukleukleuk…ik vergeet gewoon bijna naar de foto’s te kijken. BIJNA dus 😉 Hihi.

  Maareh…nog van harte gefeliciteerd met alle jarigen. Pfff wat een drukte dan he?

  Sukses met de kijkoperatie van Edwin morgen!

  Dikke knufff

  @Emmelinda-Thx, het is een gekkenhuis ;). Leuk hoor al die uitprobeerseltjes waar ik met al dat mooie weer (mmmwaar dan) en al die feestjes nooit meer aan toe kom. Daarbij ben ik ook aan het rondkijken naar vergelijkingsmateriaal voor weblogs. Ben nu bezig met knoeien bij Pimpblog en bij Blogse. Op Punt kan ik ineens niet meer komen. En ook bij Blogspot ben ik weer aan de slag gegaan. Qua layout kan je vaak heel veel maar met html en flash enzo is het nogal eens beperkt. Zonde nou!

 3. We gaan weer eens gelijk op he! 🙂 Druk weekendje!
  Ziet er wel leuk uit met die draaiende foto’s! Sterkte voor Edwin voor morgen!
  @Abby-Dat lijkt er wel op dat we dat vaak tegelijkertijd hebben, hahaha

 4. Tjonge jullie hebben ‘t er maar druk mee, wel erg gezellig dat jullie zaterdag komen. Hoop dat Edwin dan niet als te veel last heeft van z’n knie. (hij mag wel languit op Iv’s nieuwe tuinbankje!)Erg leuk, overigens die foto’s!
  @As- reserveer dat tuinbankje maar vast!

 5. Dank je voor de urls, dat is een stuk makkelijer kijken, en nu blijkt dat ik toch wt foto’s gemist heb. Ik dacht; “ze geeft me iets leuks om de op te oefenen” 😉 Hele leuke foto’s!!!!

  @Peggy-ik zal voortaan gewoon de url er ook bij zetten. En het klopt hoor, in die Flicks kunnen niet altijd evenveel foto’s dus er zaten er een paar van het album niet bij.

 6. Lekker druk die weekenden he! Hoe is de operatie van Edwin gegaan? Hopelijk is hij snel weer op de been 😉 Groetjes!
  Hij hoefde pas om haf 1 daar te zijn dus….ik heb nog geen idee.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.