7 gedachten over “Filmpje zwemmen

 1. Wat een leuk filmpje en wat lekker voor der dat ze in juli gaat afzwemmen, goed gedaan Sabine. Leuk om haar manier van duiken te zien, zo heb ik ‘t namelijk ook jaren gedaan…’k durfde ‘t niet staande.

 2. Wat kan ze goed zwemmen!Als ze zo van de kant duikt, bezeert ze zich dan nooit. Ik sla altijd met mijn voeten tegen de rand.
  Meid wat ziet het er bij jou toch mooi uit, wil ik ook!!!! jank jank.

 3. Ik zal straks eens opnieuw kijken want nu krijg ik het filmpje niet geladen. Spannend zeg, een diploma!

  Ik vind je kopfoto trouwens werkelijk prxc3¬°chtig geworden. Ik had hem al zitten te bestuderen pas geleden (jaja ik heb de logjes af en toe in de gaten gehouden ghehehe)

  Dikke knuff,
  Emm

 4. @Abby- Ja ik zit af en toe ook nog verkeerd te klikken. Het is ook zo anders!

  @Astrid-Sabine heeft gelukkig niet een al te gevoelig huidje. Als je soms de verhalen hoort…:(. Zelfs met kruipen over de grindtegels viel het nog mee toen ze klein was. Met zwemmen tot nu toe nog niks. Was jij ook zo’n bangerik (ik ook, Sabine absoluut niet)?

  @Emmelinda- dat had ik gisteren op zolder bij onze pc ook. Vreemd. Daar hoor ik alleen het geluid en het beeld blijft stilstaan. BEdankt voor de complimenten. Je hebrt nu wel een stuk meer vrijheid met de hoogte en breedte. Kon me heerlijk uitleven ;).

  @Rob- Wat een kanjer,he? En dat gat daar gaat ze fluitend door heen. Het probleem bij haar is meer dat ze omhoog drijft en niet zo makkelijk diep onder water komt. Vaak duwen we haar heel diep onder water en dan kan ze heel lang onder water blijven zwemmen, maar bij afzwemmen mag adt natuurlijk niet ;). En volgens mij heb je je diploma al zo goed als opzak als je mag afzwemmen. Ik heb nog nooit gehoord dat er een kind was gezakt, jij?

 5. Hoi Sabine,
  Zag er kek uit, ik ga voor je duimen 11 juli, ik kan het niet vergeten want dan is mama jarig.
  Zelf mag ik 14 juni voor mijn A afzwemmen.
  groetjes en liefs Blom
  @Blom-Hoi Blom, wat goed, jij mag dus woensdag al afzwemmen. Ik ga ook voor jou duimen hoor, maar je haalt het zeker wel! Kus van Sabine

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.